Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BICE ISTO KO NA PESU :DDD
Kad se sjetim Ronaldinha,Zidane-a,Rivalda,Ronalda,Maradone....Ono je bio Fudbal..... Ovaj fudbal vise propada,zamislite kakav ce bit za 10-15 godina,samo tehnologiju nekakvu ubacuju....
Jos samo da joysticke ukljucimo u njih i veselo! :D
Come on you Spurs !!!
Sta je problem??? Ovo ce biti mini cip koji igrac nece ni osjetiti , sve ce biti kao i sada , lopta okrugla , trava zelena , samo sto cemo mi pored TV-a dobiti vise informacija. OK stvar. Ovi sto zale za Zidanom i ostalim , imaju Mesija i Ronalda , pa ce onda zaliti za njima , pa onda za onima koji ih nasljede , pustite to , danasnji fudbal je vrhunac , i najbolji igraci prije 20 godina neb bili ni 50% od onoga sto su bili u danasnjem dobu , jer igra ide naprijed. Svi su protiv tehnologije , a kada sudac nekoga pokrade onda Ajajaja.
a za jednu godinu ce te moci uz specijalni dzjstik upravljati vasim omiljenim igracem
hdahahahahahahahaah
nas se dzeko nikad nece umorit..
Nemojte to,kad kazete Under Armour odmah se sjetim onog klempe s krivim nogama koji nosi njihovu opremu,ROBY GINEPRI
Do prije godinu dana Manchester United protiv Arsenala utakmica niste mogli skrenuti oči na samo sekundu jer su akcije sjevale svake sekunde, ista utakmica godinu dana posle najdosadnija ili žalosna. Sve se svodi na uklanjanje najmanje greške i totalna sigurnost u momčadi. Pamtiti dobro Barcelonu, Arsenal, i sl. ekipe koje imaju kreativce jer toga za par godina više nema. Jedan Modrić koji bi u Španiji ili Italiji ili Njemačkoj bio Messi u Engleskoj lomi noge i igra se prebacuje na napadača i Modrić služi samo kako bi kontrolirao tok igre ako napadač nakon 100 ubačaja ne može ništa.
Živjeli Playmakeri, crkli defanzivci! :) Treneri smanjuju bilo kakvu mogućnost za greškom i time igra postaje totalno ne zanimljiva. Uglavnom, prevelike pare se vrte u nogometu iz dana u dan da bi presudila individualna greška igrača. Momčadi postaju totalno destruktivne i teže više obrani nego nadigravanju.
ljudi,upropastit ce te fudbal...
Šteta za one igrače koji i kad su umorni mogu napraviti puno, čitaj: kreativce. A umjesto njih trener će stavljati manje kvalitetne igrače tj. igra će se postavljati defanzivnije i manje lijepom za gledati. Sve u svemu nogomet je bio lijep dok su sudci griješili obostrano a ne namjerno i kad su se zabijali lijepi golovi zbog loše izabrane obrane. Toga više nema, nogomet više nije \"bauk\". Sada se u nogometu svaka pozicija diplomira i traži najbolje. Prije toga nije bilo i zato je igra bila kreativnija. Treneri danas sve manje koriste kreativce i playmakere i više koriste igrače koji imaju dobar vanjski šut, izdržljivost i sl. jer su kreativci i playmakeri u praksi slabije konstitucije.
Nemojte dopustiti da za ovo čuju u City-u jer će Džeko biti proglašen invalidom :D
ko ce da ga na nade?! Cirko ce da ga na nade///////hehehe/////////// bela ladza//////////bi ce hrvatima cao odmah...svi spori ai ne spremni......XD
Glupost
najviše će nastradati primadone koje se šetkaju po terenu...kako će im zviždati...kad vide nimalo umora a on se vuče ko mrtav konj jer mu mrsko!