Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto je on glup sto ga je Benitez otjerao, kao i mnoge druge dobre igrace, a onda doveo de-bi-le. Uostalom, sta Liverpool ima sad od svih tih titula od prije, kad sljedece godine nece igrati u Evropi, a i Manco ce ih prestici po broju titula prvaka Engleske. Covjek je realan, a vi ste de-bi-li.
Hahaha, smešno do bola! Koji si ti kreten jbt! ahahha, LFC 4life, kad buTotanham bude imao Lp ko LFC nek se javi, a o ostalim titulama da ne pričam... hahahahahha!
glup!!!