Peter Crouch
0

"Tottenham je jači od Liverpoola koji je igrao finale LP"

Totalsport
Peter Crouch (Foto: AFP)
Peter Crouch (Foto: AFP)
Pobjedom 3-0 protiv Werdera na svom White Hart Laneu, nogometaši Tottenhama su izborili prolaz u osminu finala Lige prvaka, kroz utakmice u grupi A.

Na vodeća dva mjesta su Redknappova ekipa i Inter sa po 10 bodova, a u posljednjih devedeset minuta će postati jasno i koji će od ta dva sastava u osminu finala krenuti s prve pozicije.

U pobjedi protiv Werdera pogotke su za Tottenham ugradii Kaboul, hrvatski nogometaš Luka Modrić i Peter Crouch, a ovaj posljednji je izrazio veliko oduševljenje atmosferom koja vlada u ovom sjeverno-londonskom klubu.

"Pravo je zadovoljstvo odigrati svaku utakmicu u dresu Tottenhama. Genijalan osjećaj svaki put iznova proživljavam", rekao je dvometraš u napadu Tottenhama i dodao zanimljivu usporedbu: "Igrao sam u Liverpoolu koji je 2007. godine igrao finale Lige prvaka, te smo poraženi u atinskom finalu od Milana 2-1. Ta ekipa Liverpoola je imala sjajne pojedince. Odličnih pojedinaca ima i Tottenham, ali razlika je u timu. Tottenham ima savršeno zdravu atmosferu, prava smo ekipa, a najveći plus je što apsolutno svatko od nas čeka svoju priliku jednakom žestinom. Nema ljutnje, samo zdravo sportsko nadmetanje i uživanje u nogometu i pobjeđivanju."

Nije čudno što je Crouch nakon takvog stava zaključio: "Tottenham ove sezone stvarno može puno toga."