"Redsi" pobijedili sami sebe
0
Tottenham deklasirao Liverpool sa 4:0
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modrić više nego Iniesta...lajkuj i ti!!
Lukaaaaaa Modric!!! Covjek od 40 mil. €
A vidi sto ga Luka uvali. Golchina.
isti gol ko protiv izraela, samo par metara blize....bravo majstore
bosanac sam ali sto jest jest dzeko je solidan fudbaler a modric svjetska klasa
kakav ba retard dzeko nemoj te velikog Luku sramotit uporedjujuci tog retarda sa njim....al aguero je vec nesto drugo...pozz zavidnima i pofuf.aj,te mi q..rac hehe :) LUKA majstore
gdje je onaj kloc dzeko koliko znam ta klocina je napadac i treba zabijati a nigdje ga hahahahahahah
@kralj ocito je da si ti mamlaz, jer nisam ja rekao da je po drugi put dobacio loptu do gola, vec hrvatski novinar na index hr. kad je zabio izraelu. tako da ne laprdas, jer ja moram citati i svoje portale tj. bosanske i hrvatske, a ti ovdje dosao. sorry zapravo ovo je tvoj portal, jer ti si bosanski hrvat, izvini jos jednom. ;-) modric nije los igrac, ali nemam nikakve predispozicije, niti istinski nogometni pedigre, laskavost, sarm, i to ga cini amo prosjekom. englezi pisaju od dragosti kad recimo dzeko tj div zabije gol glavom, englezi vole dominaciju, a to lukica NEMAAAAAAAAA...
http://www.powerplaymanager.com/r305072 zakon igra, definitivno probati :)
Samo cu jos da kazem da mi je uz ovog Luku (ko je bre on?) realno najprecenjeniji igrac u premijersipu onaj Dzeko. Realno!
Mnogo mi je drago sto su odlucili da se jave neki realni ljudi. Ima jos realnog sveta!!! Ko je bre taj modric? Pozdrav za sve realne Srbe od Čede realiste!
Mnogo ruzan go ovog Luke Modrica. Jako precenjen igrac, mnogo me iritira ta precenjenost. Pozdrav svim nesrbima dobre volje od postenog i realnog Srbe iz Teslica!
Luka je sretno ovo zabio isto kao sto je Dinamo Zagreb sretno u Ligi sampiona. A i Hrvati su nasu nejac proterali sretno. Ob(j)ektivno. Lep pozdrav iz Beograda koji ima 9 i po miliona stanovnika a sa okolnim naseljima oko 17 miliona!!
pa ovdje nema ni 19 metara, cuj 25
Meni je Modric drag samo sto mu je djeda srbin iz Obrovca..
@aki Mamlaze, Luka nije golgeter. Uostalom, dovoljno si rekao svojim \"objektivnim\" stavom... \"ovo je morao zabiti\" , kao ti se nesto razumijes, ajde bjezi tamo, citaj bukvar