Postigao samo četiri gola
0

Torres: Bit ćemo dobri, samo nam dajte vremena

Totalsport
Fernando Torres (Foto: AFP)
Fernando Torres (Foto: AFP)
Fernando Torres, 28-godišnji španski nogometaš, na meti je navijača Chelseaja i engleske javnosti, od onoga dana kada je Anfield zamijenio Stamford Bridgeom.

Svakim su danom kritike bivale sve jače jer je na početku Torres bio potpuno izvan bilo kakve forme, te se stalno naglašavalo da je Chelsea uludo potrošio novce za napadača koji ne može postizati pogotke, odnosno, igrati na nivou na kojoj je igrao u Liverpoolu.

U posljednje vrijeme Torres igra nešto bolje, ali još uvijek nedovoljno dobro da zadovolji kritičare. On sam naglašava da nije njegov permanentni zadatak samo postizati golove, već i asistirati, a u tom pogledu su se počeli pričati vicevi poput onoga da je jedino asistirao "za dva otkaza", Andre Villas-Boasu i Robertu Di Matteu.

Ove je sezone u 15 utakmica u Premiershipu postigao samo četiri pogotka, no brani ga i sadašnji trener Chelseaja Rafael Benitez.

"Bit ćemo dobri, samo nam treba još malo vremena. Nova smo ekipa s novim trenerom i proces prilagodbe sviju nas mora proći", rekao je Torres i nastavio:

"Odbrambeno gledano igramo odlično cijelu sezonu, ali mislim da problem nastaje u veznom redu i napadu. Evo, naprimjer, s Matom igram godinama i nemam nikakvih problema u razumijevanju na terenu, no s Hazardom i Oscarom se moram naći. Vidi se u igri da ima još puno prostora i da moramo još mnogo toga naučiti zajedničkog da ta igra bude tečnija. Imamo odlične igrače i ne bojim se za nas, samo nam dajte vremena", poručio je Torres.