Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toni ne prosipa pamet. Toni ne tetovira čettničkog popa - manijakalnog koljačakog zločinca. Toni nije đikan.
@Dobrisa Šta misliš da je neko istetovirao Pavelića Antu ili SRBOSJEK? Anticivilizacijskim KRETETENIMA i FAŠISTAMA nije mjesto na travnjaku, a i ti si podobro bolestan. Jesi li za jedno "Popovo bure"?
@Dobrisa Da nekome su koljaci, krvnici, zlocinci idoli pa ih crvenim tepisima docekuju, slave, ali za normalne ljude je to sramno ne civilizacijski, gnusno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovako Ognjene, konjino jedna
@Dobrisa Ja sam Bošnjo i meni je dobar. I ljudima oko mene. To zato jer smo antifašisti.
@Cavadiini Fašista vulgaris. Ostaje da se vidi hoće li snositi ikakve sankcije od kluba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Toni. Cestiti gradjani svih nacionalnosti su ponosni na ovakve momke
jbt opredite ovog tonija koji nema mrlje u karijeri i onog ceetnika vranješa koji propagira nasilje na stadionima i tetovira cetniicke vojvode. dva svijeta razlicita.
SVAKA CAST TONI BOG TI DAO ZDRAVLJA I DA NAPRAVIS TRANSFER OD 100 MIL ABD
Hvala dečko...čitav život budi takav.
Interesantno je da je prva asocijacija na tekst Ognjen Vranjes. Priznajem i ja sam isti ali smo malo cudni jer kada se spome neki Ostoja odma ide poredjenje sa Jozom. Ono, cudno da je neki Vlah normala.
@šta ima ba? A ti popusis kitu…..cvijeca proljeca.
svaka cast momak!
Toni je svjestan da mu je trud u reprezentaciji valjao. Decko zn aglavu nositi.
Slavenska faca. Pravi Slaveni u svim etničkim grupama i dalje osjećaju bliskost prema pripadnicima svog roda bez obzira na različitu etnoreligijsku pripadnost danas. Problem su ovi raznorazni balkanski domoroci, Vlasi i "Iliri" koji su od vremena rimskog carstva i Gota naučili samo da se međusobno kolju. Naučilo slavenski jezik i uzelo slavenska imena ali džaba.
@Dobrisa Nije sve u imenima. Ima među pravoslavnima masa grčkih a među katolicima masa latinskih imena. Upravo je insistiranje na priči o imenima znak dubljeg nerazumijevanja o čemu se ovdje priča.
@Dobrisa Koliko ljudi nosi ime Goran ? a nemas pojma da je to tursko ime pogledaj malo informisi se ko su gorani u turskoj. Imena nemaju veze sa vjerom mozes se zvati El harabi a biti najveci lopov i kriminalac .Evo TI malo sale , kod vas je Zoran a kod nas Sabahudin .
Sve mu je džaba jer kad prvi put izrazi neko svoje mišljenje ili stav koji ne odgovara "antifašistima" biti ce ustaša ili fašista.
Jes’ nama Bošnjacima sad drago. Pogotovo nakon slučaja sa “Mehmedom” Vranješom.
Ovaj covjek ne mora nista donirati, ne mora ni rijeci progovoriti... dovoljno je pogledati njegovo lice i ono sto radi na sportskom terenu - ljudina.
Respekt
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
haj sad Miraleme podrzi bozicni turnir