Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe jel ovo onaj gigant sto ka'e nece slaviti prvi gol ali hoce treci :)
zabi im ga tomke ko plzenu i ginite za manijake molim vassss!!!!! jug je uvijek uz vas!!!!!!!
mislis je bem ti grob ocev , hoce li ovaj slavit prvi go ili treci
kod vas mogu broj tri slaviti jer su vam sve cete u ekipi ahahahhahahahha derite pickice pitarskeeeeeeeeee....SVI NA JUG....IGRAJ TE ZA MANIJAKE!!!!!
dati svoj maksimum i posljedni atom snage , i želimo borbenost pa ako treba i da ispadnemo al da znam da se nismo predali..a ove galaktikose samo jedan podatak da 4 godine nismo izgubili ukupu , nebitan je statistika da Željo nije na hadisonu dobio vec 10 godina , tradicija je da se ruši !
sarajevo-ZELJO 0-1 Ramic
tvoj mrtvi otac - tvoja mrtva majka 1 - 1 ! oboje crkli
APELUJEM na posjetitelje klix.ba da lika pod nick-om KIKSER.MAN maksimalno ignorisu i sto vise negativno ocjenjuju, jer njegovi komentari su zlobni, puni mrznje prema ovoj zemlji i nacionalisticki.
GIROUD sutra karanje ...SEKE,MAME TEKE .....
dali ste utakmicu širokom balije ,bojite se da sarajevo ne bude šampion lakše podnijeti,pa sto nije amar doveo dva igrača,nego je otjerao i ono što valja,stidite se,dabogda sarajevo bilo šampion samo ne ove ustaše,navijam za želju al mi se gadi sve
ne pričajte gluposti nego hodajte po kafanama i cugajte pušite po dvije kutije cigara,vi ste limitirani igrači ko na igrici,ne bih vas gledao dobogda vam sarajevo ponizilo al nije vas ni stid ko j.ebe šačicu klošara kojima ih vi nazivate,fuj
hoces li slavit go za 1 0 ili za 3 0 , jado jadni j ebem ti grob ocev
GIROUD sutra ti je karanje seke,mame,tetke
Bezuspjesni pokusaji dizanja atmosfere pred derbi... ako se jos uopste derbijem moze zvati...
Naprijed Željo ljubavi moja
Nemojte se truditi, kd god ste se "potrudili" izgubili ste! Odigrajte ovih par utakmica do kraja i poštedite nas nerviranja. Ova sezona je izgubljena... treba se zahvaliti 70% igrača i pustiti djecu neka igraju jer lošije od pojedinih ne mogu sigurno!
Idem na Kosevo, na Zapad ali skroz uz Jug... moram pomoci Plavoj masini... na muci se poznaju junaci, imam osjecaj da bi mogli pre*** igrace Kineza Tana, pickice sa brkovima!!!!
hahahahah BRKOVIMA (AMAR)
ŽELJEZNIČAR
Naprijed Zeljo do pobjede