Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo stalno DKP u zemlji sa kojom imamo uzajamni bezvizni režim? To može samo naša nakaradna vlast.
Brazil...za neke u regionu nedostižan san...a bili napuhani na početku..
Banana drzava. Zato treba pored beha drzavljanstva OBAVEZNO imati jos jedno od neke normalne drzave
Žalosno ali istinito. Ako nemate još jedan pasoš onda ste pušteni na milost i nemilost konzularnim predstavništvima uglavnom susjednih zemalja i njihovoj dobroj volji da vam pomognu. No to nije slučaj samu zemljama gdje nemamo DKP, nego čak i u mnogim gdje imamo, jer diplomatsko osoblje ambasade vaše zemlje često uopće i ne zanima posao za koji su masno plaćeni, pa ste opet prisiljeni tražiti pomoć u ambasadama susjednih zemalja, koje su uglavnom susretljivije i pomoći će vam ako mogu.
PA ovo je nesto sto svaka zemlja ucesnica prvenstva ima,znaci sasvim normalno.
koji ce nam vrag kad ovi sto ce ici imaju dvojne pasose,to jest i drzavljani su evropskih zemalja..malo koji cistokrvni bosancheros ce otici u brazil....tuzno,ali istinito.trebamo zahvaliti nasim politicarima na sljedecim izborima zbog toga.
pa možda da izdaju vize za dolazak u BiH brazilcima :D:D:D
ahh da,,moguce i to,kao jedan vid poslovne saradnje kao sa katrom..a svi znamo sta rade radnicima u katru...tugaa