Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemooo drugaaaa ligaaaa
Gol iz ofsajda, eto vam sad colpa yebo vas on hahahahahh
Ovo je toliko vec tragicno po cijeli GRAD, da i Hz navijaju za Zelju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi Zeljo, ovo ako ne dobijes zaharantovano ti je gosyovanje u gornjem rahicu slijedece sezone
Nema vječnog derbija više. Samo je Allah vječan.
Gorazde vas ceka u prvoj ligi federacije mosa ljoze
Zasluženo i realno smo za druge lige...,nije nikakva vadiona ali rekao je Vico,,kad može Borac ispast,što ne može Željo"mislim da je bio i ofsajd kod gola ali to ne mijenja stvar,realno moramo shvatiti da sa ovim što imamo ne može bolje ...
Sljedeće sezone derbi sa Čelikom ako se ne razbude malo
Selmaaaaaaa, putuje na faaakulteeeeet
FAMOSE FAMOSE ETO ŽELJE TAMO SE !!
Ne daj se Željo.
hajmoooooo cvajtaaaaaa
Jel Precednik obuko kratke pantolice...
DRUGA LIGA
Željo če imati najbolji stadion u ligi FederacijeI neče se vratiti u prvu ligu ni za 10 godina.
ne gine cvajtq
nije jedan penal, dva svirat odma
Iako sam daleko od toga da budem stručnjak, evo jednog primjera koji ne razumijem: broj 17 i broj 23 kod Želje, broj 17 igra kao bek, a broj 23 na istoj strani kao krilni napadač. Zar ne bi broj 17 trebalo što više da se potisne naprijed tokom napada, dok bi broj 23 trebao da se povuče sa spoljne strane ka unutra? Obojica ostaju na ljevoj strani, ostavljajući centarfora samog u centru. Pa nije vam Haarland centarfor!
ovo je uzas blago receno
Sto jedan posto, ovdje ide nerijeseno! Velezu odgovara svakako a zelji daj sta das! Bas su plavi tanki! Ako ove godine ne ispadnu, nece nikad! Pozivam da se zeljo spasi ispadanja,!