Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruka sta je uradjeno s terena prilikom čišćenja snijega, ko je dozvolio da udju mašine na teren... Sramota....
kako drugacije da se ocisti metar snijega,nece ga lopatati sigurno,hibrid je to vec je se dosta oporavio ne sjekiraj se
Vidjeces kad pocne da to nije bas tako. Teren je top, najbolji u ligi. Upali tv i gledaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Manijaci fantasticni na Istoku. Sljedecu smo vec na jugu.
Penalicar - Sloboda 1:0
Na grbavici nista novo ilii crveni kartoni ili penali
Sloboda dobro igra, nisam ničiji navijač , ali na ovakvom terenu i sa zaostatkom poprilično se dobro nose. Jedan penal ne može biti slika ko je bolji trenutno na utakmici.
Sramota ko uzima novce za održavanje terena,podno grijanje pojačaj ako treba cijelo veče čisti i održaji.Uzimaju se novci ogromni za to.7 dana unazad se mogao teren srediti znalo se da Željo igra kući.A ne zadnjih 2 dana čekati da napada 30 cm snijega pa čistiti.Naravno da češ oštetiti teren.I noć i dan su trebali održavati teren.Ovo je skandalozno.
Volio bih da nas izbacite iz lige i da se nikad nevratimo,i onako ste svi isti,kad bio Begic stimao je Sarjalijama,sad kad je Vico stima se Borcu,i nabijem kvu Bosnu na k...eto vam je od bas carsij3 do cengic vile,i nek nas kara.u svi i svaka cast Srbima i Hrvatima nisu oni nama nista krivi vec ovi iz Sarajeva,nece kukati kad se njima stima.titula zato eto vam ova sugava liga,moj crni Beslagicu sto nisi pristao na autonomiju da ne gledam ovo sra.je od drzave!!
Vazda kao ovo je dobro za Sarajevo i BiH,Tuzla je trebala biti drzava sama za sebe jer ocigledno ovih 30 godina nas hebete u sproru kradete nam titule,stimanje svega sto dolalzi iz Tuzle!!
Biseru koji je aminovao ovo unistavanje terena ispostaviti racun obnove istog, uzeti mu sve do gaca ako treba. Toliko je ulozeno tu da bi se neko igrao i unistavao.
Sudija iz Trebinja produzio na Grbavicu…..Bruka jadovi
Katastrofa teren,unisten je totalno.Ovo se ne smije dešavati.Tako je to kod nas,drakonske kazne bi bile u Europi za one koji održavaju teren.Mislim ovo je žalosno.
Kad se sirotinji naprave tereni, ovako to izgleda, jer se nema para za upaliti grijače, vec se drlja bagerima po terenu i cisti snijeg, ne treba uopšte ulagati u nas fudbal, sramota!
Ruka Cocalica sudija ništa bruka
Kako očajno izgleda ova naša liga, dajte neku peticiju da se barem ime promijeni, Premier je za nešto elitno a ne za kaljuže, glibove i oranice...
Jel ga srušio ili je sudački privid. Eto, jel i sad Vico kriv.
Imal i jedna utakmica da ne bude penal protiv Slobode,drugacije nas ne mogu izbaciti!!
Ako gledas utakmicu vidio si da je golman bespotrebno istrcao. Santos posao da ga dribla, bacio mu se rukama u noge i srusio ga. Klasican penal.
1:0 Klixe penal kasnite opasno.
A zašto ide prenos ove utakmice na klixu? Po čemu je to bitnija od ostalih?
Zto sto je Klix sarajevski bas kao i Željo. Sta je sporno?