Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte izlaziti na teren! Prekinite prvenstvo jer nema smisla igrati dok se ne uvede VAR. Danas je osteceno Posusje, mozda i mi jos veceras, sutra ce biti zeljo samo Borac nece nikad!
VICO ŽELJKOVIĆ - OSOBA KOJA NAM UNIŠTAVA NOGOMET - ŠTIMA UTAKMICE - PLANSKI UZ POMOĆ SELEKTORA PETEVA UDALJAVA IGRAČE KOJI POTENCIJALNO MOGU IGRATI ZA KOMŠIJE - NE RADI NITI JEDNU POZITIVNU STVAR ZA NAŠ NOGOMET - JAVNO NAVIJA ZA REPREZETACIJU SRBIJE A PREDSJEDNIK SAVEZA BIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj sudija nije ni za khuraz umislio da je kolina a frajer pojma nema
071SA Nisi u pravu da se samo Velež bunio gdje je Sloboda Sarajevo i ne mogu se sjetiti koja je bila četvrta ekipa.
Svjet u kome su dal catakovic suljic trako prva postava Sarajeva ja ne mogu zamislit ni u kantonalnoj lizi ne mogu igrat
Samo Složno 💙
Feđa odlazi dosta te je ispascemo sa tobom
prestao sam prstiti pitare još od Šašivarevića ...
Feđa budi gospodin i sam podnesi ostavku. Napravio si previse rekorda ali onih negativnih. Nijedan trener prije tebe nije imao ovu podrsku a da je to prokockao. Povedi i direktoricu kojoj je prioritet Fan shop.
Hoće li to Fergusone?
Dudicu odlazi
⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️⏰️ tik tak tik tak⏰️⏰️⏰️Dudicuuuuuuu
Reflektor se na kratko ugasio,sačekajte brzo će samo da dvije žice spoje 🤣
Gico zeljković dok je u savezu ovdje hajra nema!!!
Bolan Merso skini kopacke i otvori pekaru kakvu, vidi na sta licis na terenu??? mirviceva i tanova lafo investiranja.
Sretno , ko bude boli neka pobjedi!