Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj Želje ove godine da ostane u ligi
LIga BH šampiona.
Zeljo ove sezone malo jači od kisele vode
Mjenjajte Osima, tonete sve dublje i dublje u tabeli. Dok nije kasno. On je davno izlapio kao stručnjak 🤣
Plate im nebi dao za proljetni dio jer ih nisu ni zasluzili. Raskinuti odmah ugovore i dati ugovore juniorima. Ovim levatima i nebi dao da prodju sa trlom pored stadiona.
Drma nam se sesto mjesto...
Amare odlazi!!!
Izvest ove manekene Lendric, Bekric, Mujezinovic, Stilic, Zec, Veselinovic, Stevanovic svima raskinuti ugovor pod hitno u prvi tim uvesti nekoliko juniora. Ovi idioti sto bojkotuju Osima i Klub nije mjesto u klubu. Taman da igraju i opcinsku ligu. Al ce igrati ljudi koji vole klub.Volim te zeljo.
MARS SVI IZ KLUBA!
Smrt fasizmu sloboda zeljo 1-0
2 seljacka kluba !.
tvoja ip adresa pokazuje suprotno
KASNIJE SVI NA CEVAPE KOD ŽELJE.DONIRAJMO PO 0.50 KM DA SPASIMO ŽELJU
Sta donirati ovi trebaju dobro da plate sto brukaju ime i grb.
Jest bio ofsajd i jesu pokradeni al mogli ste vala i taj penal zabit pa bi drugačija utakmica bila, ovako ko vam je kriv.
Osime hvala ti, ali vrijeme je...
neko je na nas sihre bacio
Vi nemate tamo VAR?
Nedaj se Amare...izdrzi,nedaj da te otjeraju dusmani...!!!
AMAR mora ostati ove levate sto ga bojkotuju otjerat iz kluba.