Druga utakmica baraža za Euro 2012
1
Tok utakmice: Portugal - Bosna i Hercegovina 6:2
Komentari (444)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će načekati kraj tekme...
jesam hrvat, al svim srcem navijam za BiH
@NIKS, de si bre sunetaru ;) !!!
VELIKI K00RAC BOSNI I HERCEGOCINI.............KAKO I DOLIKUJE !!!
E moj Pape gdje ti je Ibišević
Sudija sviro kako portugalcima odgovara -- trebo dati crveni karton kod penala za nas nije dao -- trebo je produziti utakmicu u prvom poluvremeni 3 minute najmanje a tako i u drugom -- cista sudiska pljacka i protiv francuza i u portugalu -- moje misljenje .
A OVI STO NE VOLE BIH,NEK IDU IZ NJE,NEK IDU U PORTUGAL.HRVATSKU ILI GDJE GOD VEC...AKO IH TAMO NEKO ZELI RIMITI,FUJ, STIDITE SE SVI VI KOJI ZIVITE U OVOJ DRZAVI A NE VOLITE JE!!ZBOG TAKVIH NAM JE SVE U MINUSU!! FUJ,FUJ...
ja sam iz hrvat/ske ali nije mi jasno sta su ovi iz srb/ije i iz hrvat/ske i sr/bi i hrva/ti u bos/ni toliko isfrustrirani i toliko opsjednuti bo/snom. fakat szte naporni. to su vam susjedi bud/ale to sto ste vi neiz/jeba/ni pa zbog toga okolo sirite frustraciju dajte vise odg/uzite nekoga i pustite normalne ljude na miru. znaci ili ste kratkog ku/rca ili ste ruzni u pic/ku mat/e/rinu pa se kroz ovo morate dokazivati jer nikako da ulovite pi\'c/ke. btw ja sam iz hrvat/ske i navijam za bo/snu. zemlja je super, lijepa, susjed nam, ljudi simpa i fini prema tome odj/ebiote vise. rekli ste sto ste imali petsto tisuca puta dakle ili iazdjite na ulici i pob/ijte se ili sutite samo nemojte sjedit doma i dr/kat po tastaturi ko curice. btw koja republika sr/pska i rep/hrvats/ka to je sve bos/na. mozete slobodno i cijelu hrv/atsku nazvati bos/nom zivo mi se je/be samo PUSTITE NORMALNE LJUDE DA ZIVE U MIRU!!
Od kako je Sarajevo nastalo po njoj su Turske zastave bile, jos prije no su tvoji i prismrdili njemu ili cak kolonizirali Romaniju. Turci su ga i sagradili. Nisam ni ja njihov fan, ali to ti je jednostavno tako! A \'tvoje\' Sarajevo nije! I ako si mozda u njemu zivio ili rodjen, ipak su tvoji se spustili u njega sa Romanije ili CG divljine Durmitora (kao i prvi vam \'predsjednik\', koji nosi Tursko prezime btw) poslje WWII, sto bi vi koji ste daljim porijeklom CGorci rekli \'shljegli\'. Zna se ko su stari i pravi stanovnici Sarajeva!
Za ove sto se smiju Bosni i njenom narodu...repke za koje vi navijate nisu nesto bolje....jedna je vec davno ispala, a druga pobijedila jako slabu TK. Soooo, spustite se na zemlju, ne bi ni vi bolje protiv Portugala da ste ga imali za protivnika. Zivot je zeznuta stvar, sve vraca! A jedne ceka EP sa mnogo boljim ekipama nego TK :S
Svaka cast Bosni, ipak nije lako protiv ekipe kao Portugal. Sigurno bi i BiH prosla da su imali za protivnika Tursku, Irsku, i sl. Pokazali su da mogu protiv velikih, i u prosloj utakmici, i protiv Francuske, a i danas. Poslusajte komentare raznih poznavatelja nogometa po svijetu, svi se slazu da je Bosna veoma jaka ekipa. Moglo je bolje naravno veceras, ali covjek u uzbudjenju nekad ne misli pa pravi greske, poput decka sto je dobio crveni...veliki promasaj, pogotovo kad znamo da ovaj sudija ne tolerira raspravljanje. Da budemo iskreni, lako je sa 1 covjekom vise!
sta reci koju posruku porati???????? p...u....s....i....n....a care hahahahhahaha
Ja vas necu zaje.bavati, nije fer. Samo brate glOOva vam je ogromna.
BHT1 - bojkot!!! http://www.facebook.com/groups/248805521844254/
sudijjadan ti poslije utakmice
\"... momci dali sve od sebe\" ... sto ne igraju klikera, mozda bi im bolje islo?! Kakav narod - takva i reprezentacija! Igrajte bacanja bureka u dalj - mozda tu budete dobri...
Ovoliki komentari puni provokacija i mrznje-nema smisla.Svi vi nacionalisti i koji mrzite BiH i njen narod -MARS sa ove stranice ,idite u svoje stado,primitivci!!!!