Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shaciri pekar u orginalu
malo ko pseto. cuko
Italija,Francuska, Portugal i Belgija
Svinje siptarske hahha zasto sutite svinje siptarske hahha neka gori Bosna.
Realno, Talijani i Francuzi igraju najbolji nogomet. Belgija je odma tu do njih. Ostali se mogu nadati sretnom ždrijebu
Shaqirija i Xhaku samo treba hipnotisat da im je svaki protivnik Srbija . 👐👐
Nedopustivo loša kvaliteta slika na Novoj BH na prenosu utakmica u večernjem terminu. Žašto su se prihvatili prenosa prvenstva ako ga nemogu kvalitetno ispratiti ? Dali je to slučaj samo na Eon aplikaciji ili preko ostalih emitera ? Sramota.
Nisu niti digitalizovali kanal, ucjenjuje druge operatere. Amaterski vrlo amaterski, jedva čekam svjetsko na BHTu
Šta je ovo i sudije u službi lgbt propagande? Uvijek se znalo da su sudije u crno-žutoj kombinaciji. Sa ovim čarapama izgledaju kao travestiti.
Sinoć poslje Švaba i Francuza hejteri mi minuse lupali kad sam napisao da će Italia biti Evropski prvak. Hejteri, NOVI EVROPSKI PRVA, FORZA BELLA ITALIA!!!
*PRVAK
Koja pornjava hahahhaa zasto sutite svinje siüptarske svinje siptarske hahaha
Koja golčina!
Zabari opasni pravo
Tale nemaju namjeru propustiti priliku da uzmu ovaj Euro. Realno i jesu najbolji. Jedino im Francuzi mogu uzeti titulu, ali mislim da ce na kraju ipak odluciti motivacija.
https://youtu.be/DtRn1OCiCGA
Italija osvaja euro odgovorno tvrdim ‼️‼️‼️ Forza Azzurri 🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹
REPREZENTACIJA/EKIPA koja ima vise od 1 ili 2 albanca ili turcina NE MOZE MEDA. Albanci i Turci su nesposobni za fudbal- FAKT. Odlicno kuhaju ali s loptom veze nemaju.
Kako ne znaju, iskarali Srbiju Shaqiri i Xhaka. Ne moraju više nikad ni igrat. Ona pornjava nad Srbijom je historijska. Vidi se i po komentarima koliko vas boli i dalje.
Adis: Na VAR-U je njemački nijemac 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂