Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se ovaj sastav svidja. Mozda i dodje do neke pozitivne promjene. Vidjecemo. Sretno momci.
Realno najbolje sto imamo. Ja bih volio vidjeti Besica u sastavu jer je veliki radnik na terenu po meni puno korisniji od Bilbije jer imamo vrhunskog napadaca mada volio bih radi javnosti i da je Bilbiji dao prilku u nekoj izmjeni da vidimo koliko moze na malo vecem nivou ali realno ovo je najjace sto moze.
Stani, digni glavu, pogledaj, cekaj, dodaj...trcaj kolko treba...ne daj boze da se odigra od prve nekoliko lopti ili da se radi agresivan presing i stoji uz igraca nekoliko sekundu.. najsporiji fudbal u svijetu gajimo. Djecu treba trenirat vani a ne u BIH i slati na medjunarodne turnire. Igra se brzi fudbal u svijetu, a spori u BIH.
Treba finskoj zabraniti ulazak u NATO ako nas dobiju.
neuigranost do bola..dvije..tri uštimane akcije..ne bi loše bilo. igrači se nerazumiju, malo trče u prazno..hotić iznenađenje.
Bravo BHT, profesionalno odradjeno.
UBHT studiu monitor postavili gostima iza leđa vratovi im popucali dok komentarisu.
Bravo Zmajevi! Odlično odigrana utakmica! Idemo i Rumuniju da pobjedimo kao i Crnu Goru!
Nadam se da je ovaj klipan Petev skonto da treba da igramo sa dva klasicna napadaca...Pa ljudi ta taktika nas je odvela u Brazil!!!!
Velide, oprosti se!
Bolje da ga nisi dao, samo ovom Bugarskom papku produzavas agoniju.
pjanicu hvataj se ti nargile u revoluciji nije ovo vise za tebe,a menalo treba vise igrati
Velida skinuti sa komentatorske pozicije podhitno!!! Glavna mu rečenica: Dobro je, odbranili smo se!!!
Sta je srbiiiiiiiiiiiii
Otjerajte smece s klupe!
goooooool brteeee 💪
Hvala kurcu neka i mi remizirasmo jedom, hahahahah..
Eto nije lose
Uh, ja sam se već bio okahrio🤣🤣