Kvalifikacije za SP
24
Tok utakmice: BiH - Ukrajina 0:2
Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati da sam po ko zna koji put popušio fazon, vjerovao u njih, išao u Zenicu i brinuo se kako će Pjanić proći u Barceloni, ljutio se na Koemana, a on sa svojih 8 miliona eura plate ne može tri dana doći i ponašati se profesionalno u odlučujućim utakmicama.
Pjanica sam i sam branio na sve nacine ali kad sam vidio kako se ponasa, sto se mene tice, ne treba nikad vise zaigrati za repku.
Nadam se samo da ne mislis da ti je neko drugi kriv jer svoje slobodno vrijeme trosis na ovo umjesto na bilo sta drugo sto bi tebe, i eventualno tvoju raju/porodicu ucinolo sretnijim.. neko putovanje, rostilj, odlazak u kino.. toliko dobrih stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zao mi Peteva, najvecu gresku u zivotu je napravio kad je preuzeo ove kloceve. Sto covjeku treba da ga kojekakvi balavci pljuj i sva ta sekiracija.
za 30 milja maraka eura sta li i ja bih se sekirao kao on,
Pišem Vam da znate da se u Ukrajini sjećaju koliko su života bosanskom narodu oduzeli Srbi! Molim vas da ne zanosite naše navijače, jer svaki meč koriste kao podsjetnik svijetu da naši ljudi ginu na frontu u Ukrajini već sedam godina!! Ako niste zaboravili, ukrajinski vojnici nisu dozvolili Srbima da ponove masakr i nisu napustili civilno stanovništvo na zahtev Srba, iako je naših vojnika bilo manje! Zapamtite ovo, braćo! A pobjede u fudbalu će vam sigurno stići!
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Hadziahmetovic , Gojak, Prcic i Stevanovic , dalje ! Ostali , stoj ! Hvala na svemu ! Treba graditi novu repku ! Talenata imamo .
Prcić je maestro za Pjanića. Toliko podsjeća na Misketa. A biće bolje ako Bog da. Malci su pokazali kako se bori.
repke mi odavno nemamo, treba Savez rastjerati
A cuj, makar imate vise poena od Kosova
Pre nego sto su pocele ove kvalifikacije za SP, mislio sam da je Bosna tamo negde do ramena Albaniji, Jermeniji, Moldaviji, Azerbejdzanu, ali ste tamo u rangu sa Luksemburgom i Maltom, Latvijom i Estonijom :D
Pod Hitno U19Ekipu ubacit.Ove Nargilase sve otjerati .Stavit 10 mladih i Dzeku.To je to.
Ahahahahaha koji levati majko draga 🤣🤣🤣
Jedina utheja je da smo zguzili Fince, hahahahaha
Od govana se ne pravi pita!
Kad vidim ove nase momke,kako su puni naboja,talenta,pobjednickog mentaliteta.Uhvati me strah,i od Luxembourga,San Marina a Kipar i ostale da ne pominjem.
Znaci u ratu u Sarajevu nije bilo gore mrake od UN ovih vojnika iz Ukrajine.. svercali sve zivo kolu prodavali 20 KM PO KOMADU gu*ili ove zene koje su htjele za pare samo kroz ogradu joj ga prisloni i plati cvaju
Fudbal je generalno shitsport
Odavno je fudbal više biznis nego sport. Dovoljno je čitati koja se tu para vrti da su čak i šeici uskočili sa petrodolarima.
Al se bošnje tuku na terenu. Krivo im što gube 🤣
Žao mi Peteva, nije lik lošo trener. Ali nama treba trener tipa Gattuso pa da antifudbalerima j*be po nekad mater na treningu.