Kvalifikacije za SP
205
Tok utakmice: BiH - Kazahstan 2:2
Komentari (445)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga hoće zabit Džeko joj nano nanice
Da ga hoće joj nano
Sve je Asmir objasnio. Vico, Dodik, Misimovic, Petev, Mamici i ostali menadzeri ce unistiti BH reprezentaciju u fudbalu. Naravno ne zaboraviti i najveceg krivca Elvedina Begica i ostale prodane bahlijetine iz saveza i oko saveza.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
slavimio sa 2:1 🇧🇦
Vicina prčija NSBIH
Džeko 2 gola
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mog'o sam dobit al' nisam kasir'o sve mi je uzela kao casino Crveni ruz i crveno vino ja stavio sam na Bosnu sve sto sam imo
Bruka i sramota!!!
Šampanjac opet
Zašto pišeš goooooool za bosnu a gol za kazahstan
jer je bosanski portal, šta misliš da li se u kazahstanu više bosni ili kazahstanu raduju?
Bega kralju rusi ih kako znas
JOJ CIGANIJE KAD KAZAHSTAN NE MOGU POBJEDITI NE TREBA TI NISTA VISE
Hha hahaha jak ovaj Kazahstan. Ovo neka uigrana shema živi zid se postavi i još dodatni čovjek legne ko krme i frajer ga ispod nogu provuče. haha haha okanite se ćorava posla. Vi Bošnjaci morate shvatit da osim Džeke nemate igrače nemate. Ne može nijedan selektor pomoć da ih dva dovedete. To su prosječni igrači koji igraju prosječnim klubovima i većinom sjede na klupi.
Hebo naciju gdje je merlinova pjesma glavna navijacka ...
Prvo natakarim Džeku koji je kao najveći kreten apsoluuutnooo bespotrebno napravio faul, a onda Šehića koji namješta živi zid i onda primi go u svoj ugao! Golmančina!!! Kazahstan ne možete pobijediti, a nadate se nečemu...Kazahstan haloooo!!!
Najveći antitalenti za sport na dunjaluku.
Svi mi koji yhebemo Džeki našem dragom familiju mutavu retardiranu šlagiranu
nije dzeko nego šehić kriv, šehić pravi zid po svom i u svoj ugao primi gol.
Ono kad je Kolasinac naj bolji na terenu u prvom poluvremenu.. Pjanic ko da je sihir pokupio usput u mraku..
Kome ovi plešću
To Kazakhstan. Bio sam ludo zaljubljen u ovu reprezentaciju. Potrosio sam silu para placajuci ulaznice i po 100 eura kad smo nekad igrali protiv Spanije na u Zenici i Danske u Sarajevu. Necu vise da gubim zivce zbog ove mafije u Nogometnom savezu. Nikada nisam mislio da cu ovo reci, ali zaboli me vise za reprezentacijom BiH. Fuj
Dok god bude glavna navijacka pjesma ...mene zivot razocarao... bicemo razocarani na kraju.