Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljaci, kao i vecina fudbalera. kazem VECINA, ne SVI. simulatori, skorojevici, oni koji imaju najvise sa najmanjim zaslugama. kad mi naumpadne d adobijaju milione da igraju fudbal vrsi mi se suicid.. dok profesori, doktori i sl mogu samo na filmu da vide ta auta i pare.. seljacki je i sport postao, seljacke su i kladionice, seljacka su i NAMJESTENA takmicenja. nema apsolutno nista vise da nije namjesteno.
Divljaci i jedni i drugi
pa dobro, muslimani su pećinaši. šta drugo i očekivati od njih
Koja ciganija. Khkh
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Terim je bio upravu, sudija je kriv zato što nije pred kraj zaustavio igru kad su se pokoskali belhanda i soldado, da je tu smirio situaciju ne bi ni došlo do nereda, zato je Terim i prigovarao.
Fudbaleri su stoka ali ovi Turski su bas ono zivotinje. Ruzan narod, nema sta / pomislis na Maldini, Totti, Costacurta, Del Piero, Mancini - glupi ali fine face. Onda pomislis na Hakan Sukura, Ozila, Sahina, Arda Turana - ruzni ko lopovi. Turci su bas ruzan narod / ali reci ti to SDA Talibanu
jade i jedni i drugi, gledaj jada primitivnih
evil humans
sve su ovo stranci kakvi Turci i utekurci
sad razmislite sta ce bit u SuperClasicu finala CopaLibertadoresa River-Boca 🔪🔪🔫🔫
Turci ciganija teska, romska krv je to
Allah belanızı versin ..eşek oğlu eşekler...
Ciganija, zna se da su Srbe maltretirali 500 godina.
Seldzuci