Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prosetat cemo se ligom" Kako se setate svi strepe hahahahah!
Samo ću reći malenim jedno-HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Vaše priče i sva vaša furanja, smaraju nas već godinama...
Uvijek mogu racunati na bajramski ili bozicni turnir!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DAVNOOOOOOO ! Iskreno j.balo ih ono "divovi" sami sebi dali komplex.
BOLJA JE MOJA SLAVIJA IZ SRPSKOG SARAJEVA A MANJI NAM BUĐET 20x OD VAŠEG
nije "srpskog" vec istocnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ušćuplić trener?Pa ne mogu ga ni potpisati ispod sastava ,kao trenera, u Evropi.Sarajvo ima par dobrih igrača ,a ostali su čitavi retardi.Njima kad objašnjavaš taktiku moraš samo reći "goniš loptu tamo" i "obladaj".
Ja sam znao da od tog nrma nista,cim su Jarnija potjerali.Covjek je rekao da je dosao na duge staze,a uprava je mislila da se za dva mjeseca moze osvoji ti liga prvaka.
Pa vi stvarni niste normalni...
Naš je cjeli svjet hahahhahahahahh
Sarajvo šampinjon....hahahah
Divovi.... hahahah.....
Fk Sarajevo nema pobjednicki mentalitet.
pa gdje ce Pobjediti kad igraju Retardi kao sto su Samir Radovac i Handzic debila sva koji nemaju kako treba ni po 16 god djecu pustili da igraju ... veze s vezom nemaju nijedan ni drugi !! ccc xD
problem je ovdje što se automatski mislilo da s velikim ulaganjem nužno moraju doći i dobri rezultati! u sarajevu su mislili da će protivnici pobjeđivati sami sebe, šta li, i da će oni dobijati utakmice samim izlaskom na teren? Puno se i pričalo i priča o novcu i pojedinm igračima, a izgleda nedovoljno se radi i rezultat je više nego vidljiv. pored ovoga sarajevo dugo čeka na titulu i navijačima je bilo lako prodati priču o tituli. kao sad ili nikad. i navijači su u tu priču vjerovali i još vjeruju jer lijepo zvuči, ovi iz kluba se slikaju po tv-u i portalima, spominju se vrtoglave cifre i onda šipak, ništa. na kraju nisam ni siguran koliko su ti igrači baš dobri? elem, manje priče više rada.
meni su najjaci pitari oni bi nesta mjenjali hahhahaha, zabaravljaju cinjenicu da se vise ne pitaju hahahhahahha pa vi ste tudja firma hahhaha
Ne znaju ni oni sami,steta ulozenog novca
sad se može doci do zakljucka da stvarno nije sve u parama , Željina djeca za manje pare igraju , ali se bore srcem iz svake utakmice doprinose svoj maksimum , jedna od neosporivih cinjenica. Ako cemo realno ekipa Sarajeva ima takav igracki kadar da pred sami pocetak sezone sam bio uvjeran da ce se prošetat ligom , do sada ako uzemom u obzir i finansijsku konstrukciju nek budu zadovoljni trenutnom poziicjiom . Jer ce svaka druga ekipa protiv njih igrati na visokom nivou da pomrsi racune.
Hajde sad ozbiljno vrijeme je da usvuplic od. J.ebe sa klupe i ide trenirati kakav klub u hadzicima. On je pokazao da sve mozes upropastiti
Kad sam bio mali
amidza je blokirao plate ovaj mjesec... nesto je trulo u drzavi sarajevo !