Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Tinu da puca penal protiv Andore,možda i pogodi,pa ga Inter kupi...;)
Ne moze ni to pogoditi. Zadnju utakmicu protiv Zagreba promasio penal...
E sad nema amidže da te gura,pa dokaži se ako šta znaš,ako ne znaš noga kao i amidži.
a sta Zukanovic uradi protiv Austrije, sto ne dade jos koji gol da pobijedimo kad je "igracina"?
@MagicHadns jebemti tvoju mamu u usta dzubre jedan.
Ko tebe amidzin sta pita? Ti si tu radi amidze i neces jos dugo,i u Hajduku su te provalili. Sve se radi da bi se ti prodao ali nece niko uhljupa.
Vi kukate zasto je tino došo, zasto ono, zasto ovo. Ja vaz nikako ne kontam. Ja pratim igre od nega. ja svicarsku cujem od navijaca intera, sevilla, basela sve dobro od nemu. on je 23 godina puni. I one iz transfermarkt su ga priznali talentom. On je 3.500.000€ miliona vredan.Cak je bolje od Medunjanina. On nije nista kriv da je ga susic u svijetsko prvenstvo pozvo. On je fudbaler toje nego poso. Aka igra mora igrat.
Sve će biti i proći a pričaće se kako ti je adzo istjerao igrače koji su prošli kvalifikacije da bi ti igrao, al ima Boga...... Vrijeme će pokazati svoje otići ćeš ti kao tvoj adziiiiiii
A jesi li svjestan koliko nemaš pojma o fudbalu? Da nisi toliko prepotentan i da imaš imalo obraza ne bi se ni odazivao selektoru. Ako do sada nisi sam svjestan da ti nije mjesto u reprezentaciji onda si stvarno glup.
sto klix namjerno ubacuje clanke o najomrazenijim clanom reprezentacije ....
igraš u hrvatskoj to ti je problem moj tino. al neka, polako to svi kontaju u RH zašto te bošnjaci nevole.
Ljubomorne duse neka ti ga puse Zmaju !!!
Amidza, fala na podrsci!
Pitaj amidzu mozda ti pojasni neke stvari oko svjesti :D
a nisi ni ti svjestan kad i sam ne znas kako pozive dobijas...
ima ljevicu k'o nekad Adriano :D
Eto trebali bi još nesvjesni bit situacije.