Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambulante I Domovi Zdravlja u BIH vec biljeze povecan broj pacijenata sa povecanim pritiskom,glavoboljama,kao i pojedinih manjih srcanih udara,a kao glavni razlog je uglavnim bijes,ljubomora,zavist a kod pojedinih pacijenata,tzv 'kloceva' zabiljezena je i kronicna manjkavost ka-emova .Sretno Zmaju,prodane duse nek ti ga puse.
bravo stupari. ovima koji jedu govna i momka oduvijek stavljali u kontekst iskljucivo rodbinskih veza, mame se nagledam. momak ima kvalitetu, nema dvojbe.
RODJEN-STUPARI- sve si ispravno rekao,pa jeli moguće na stotine dokaza da je to vrsni igrač,ovim budalama nije dovoljno,jer ga mrze samo što se preziva Sušić.Eto Talijani su budale i ne znaju koga kupuju.
Ima racuna amidji kupiti duge gace za ove zime,nek mu se nadju.
To ti je stručan komentar,jer si ljubomoran majmune jedan.
Svaka cast svima na pzetivnim komentarima o Tini, a oni lajaci kako laju a nisu jos ni pelcovani strah me da ih je spopalo neizlijecivo bjesnilo. Nazalost takvi smo ti mi u BiH jedna velika vecina je mnogo bolesna u BiH a za njiha jos nije izmisljen lijek. Mnogi su doktori digli ruke od njiha i kazu jebes budale nema njima pomoci.
Kad je Muhameda Besica Pape pozvo u Brazil i reko da ce cuvati Messija, uh , kad se sjetim kometara mrznje i ismijavanja i jedno i grugog....a nakon utakmice sa Messijem osvanuo komentar sa 2100 lajkova " 71% Zemlje pokriva voda...ostalo Besic" , kako to ?
Sad će srijeda još malo pa će mo da vidimo taj transfer u Inter.
Tino je , bez obzira na to ko mu je amidza i kako je dosao u Repku, dobar igrac i jedan od rijetkih koji je davao sve od sebe na SP-u, za razliku od nekih velikih "zvijezda "
Volio bih da ovaj momak jednog dana bude igračina i da odbije poziv da igra za BiH, zbog svega dobrog što je doživio od Bosanaca i Hercegovaca.
Na sta je spao taj Inter i talijanski fudbal, da Susa bude zvucno pojacanja
Tino Slino Susic. Enigma. Pozitivne komentare grobaru naseg laganini puta na Euro ne razumijem. Tino Slino Susic i njegovo naguravanje kroz iglene usi su razlog sto na euro idemo pjeske. Govno amidzino.. Nea blage o igranju.
Nije Tino bio kriv Pjanicu,Medunjaninu,Lulicu,Dzeki pa i Begovicu . Mogo je Begovic da ne primi prvi gol od Kipra, mogo je Pjanic realizovat onaj penal, ali ne...kriv je Tino za to !!! da nismo izgubili od Kipra za sto Tino Susic nije nimalo kriv mnoge bi stvari izgledale sada drugacije.
Pa rodjen.stupar Ti ocito ne razumijes smisao: nije poenta u tinu susicu vec nepotizmu gdje kada imas kvalitetnu zamjenu ti forsiras nekog jer ti je rod..od toga je narodu muka a ne od rin tin tina susica.njemu nek je sretno.
Dok druge drzave uvelicavaju tj.hvale svoje igrace nasi ih omalozavaju i sta rec bosna je to bosanski mentalitet
neka ti je sretno sušiću, ja ti to kažem koji sam pratio repku na sve i jednu utakmicu tvoje ime se orilo bilinim sretnoo aBd da igraš za repku još dugo godina ...
e da mi je ovo cudo da vidm, pa nek bude sta hoce.... Ako on potpise za inter ja potpisujem za Barcelinu i saljem mesija i nejmara na klupu da ja budem prva zvjezda!
a sto minusi braco mila???
Treba im kvalitetan malj
Inace, taj belgijski Voetbalnieuw je pravo dobar izvor informacija.... Nazalost, netacnih!
haha, citaj sine hrvatske medije. ova vijest je objavljena jos prije NG