Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Šta je spala Serie A kad hajduk kara Intera
tino majstore mali, ljubomorne duse mogu da ti puse
bravo
Tino Sven treba biti isproban u repki umjesto Medunjanina.
Nama treba jos jedan veznjak iza Dzeke u repki jer Pjanke ne moze sam. Realno, sudeci po formi, TSS je ubjedljivo najbolja opcija. Svi ostali griju klupe za svoje klubove ili su hladni topli pa ponekad udju u prvih XI samo da bi ispali. Ovaj barem standardno dobro igra za klub i kad tad ce se dobro prodati. A i nemogu da razumijem mrznju prema momku, on fakat dobro igra i ima potencijal da postane veliki igrac za nas. Treba Susica, Cimirota, Hodzica, i ostale sada podrzavati sa repkom jer ova sadasnja generacija je isfurala.
silovita...reklama.
Kako to da ovaj Tino daje golčine a nikako da se proda u neku jaču ligu? Pa čitaju li fudbalski skauti komentare Papetovih dupeljubaca ovdje na klixu? Stvarno čudno.
a on je molio da potpise za inter. Amidza mu njegov isao tao molio da potpise slino za njih. e moji momci iz zapresica :) karma je cudo.
Zanimljivo da "legendarnog Papeta" ne spominju jer je juce opet pusiona i to sa igracem vise. Svaka dva-tri mjeseca kad pobjedi klix medi o njemu, smijesno
Safet i ovaj njegov magarac nisu moji niti ce ikada biti. To sto si ti glup i dozvolis da te lazu i foliraju to je do tebe. Safet je direkt u kameru rekao da ovo magare zove jer je zadnji vezni sto je laz notorna.I zvao ga za Brazil dok su drugi krvarili u kvalifikacijama, smijesno
slino bolji od panjića.
aferim abdulhakime.volim ljude koji provale smrdljive konjusare-hrvate na ovom portalu ;)
zato će ih panjić gledati putem malih ekrana na euru pošto je bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec dugo se priprema teren da ovaj amidzin uhljup povede reprezentaciju u nove poraze sad kada se podmladi ekipa. Jadna nam majka kad ovaj opet pocne igrati
Pa jesmo, za razliku od utakmica kad je ovog levata amidza gurao da igra. Kad god je ovaj uhljup igrao nikad nismo pobjedili
jel Tino il je Tin? izjasnite se kako se coek zove, u suprotnom pomislit cemo da mu tepate a to nije dobro za nezavisno novinarstvo.
tvoj nik upucuje na to da nekakav si kamoranezi , kapo di kapi, ili u najmanju ruku clan clan "cosa nostra"-e. osnov za ovakve tvrdnje imam u tome sto sam dosad cesto dobijao prijetece ili poluprijetece odgovore na moje kriticke primjedbe vezane za bilo sta sto se tice prezimena susic. zato cu, zbog bezbjednosti mene i moje porodice ubuduce bit obazriviji:) fortaleza.))
Ovo golčina? Ja tuposti.
zlato adzino
iako susic vise nije selektor reprezentacije bih ocito ima jos jakog uticaja na klix ili mozda njegov klan-ko zna sta i ko se jos krije iza prezimena susic:)
Kakav bise bh fudbala... ih da nam je on igrao protiv irske.