Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da to ovi glupi mediji, a posebno debilni klix, zele napuhati naslov, nebi li dobili preglede...naravno da je ljudima žao sto se ovako desilo..cardif vjerovatno ceka isplatu osiguranja, ali ga ne mogu dobit dok se ne prodadje tijelo...
U losem svijetlu ih prikazujete, za razliku od ostalih svjetskih medija. Mora se osiguranje isplatit cardiffu, vjerovatno to ljudi cekaju. Svima je njima zao ove smrti, glupi su vam naslovi baš.
Tako je to kad interesi i novac svijetom vladaju, nije briga njih za momka i jedne i druge, novac je bitan!
@Zarathustra ovi ponudili, on pristao...a evo vidimo da je i ovima iz nantesa bilo u interesu da ga prodaju
Tako je to kad interesi i novac svijetom vladaju, nije briga njih za momka i jedne i druge, novac je bitan!