Zbog prijedloga o zabrani stajanja
4
Tihi protest navijača na stadionima širom Njemačke
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti to nama u bosni savjete djelis, ili vama baustelcima gore u svabiji? Mi smo se ovdje vec odavno organizovali, sacekujemo autobuse sa gostujucim timovima i navijacima, na pogodnim mjestima,, pa ih onda kamenjamo. Preporucujem i vama da se tako organizujete. I ja sam tako upoznao par dobrih drotova :-)
sta ovi njemci se u ?
ocukejum parole po bh livadama od kvazi navijaca kako se solidarisu s njemcima jer je to u fazonu
Dosta je bilo prevaranata koji koriste Klix da bi bez ikakvi dokaza prodavali ljudima maglu o dojavama na utakmicama. Javite se nama i dogovorimo se za suradnju. Profit je garantiran!! Upišite u google \"ye8eMx2vamMat3r\" i otvorite prvu stranicu koju nađe ili zalijepite u tražilicu ye8eMx2vamMat3r.l0p0vi.com/ye8eMx2vamMat3r#.
@sigurne dojave dosta je prevaranata po blogovima, sada idemo na wix
mi se ovdje dogovorili da izvadimo jumbo hdtv ekran u dvoriste skole, prodavace se rostilj i pice vrlo jeftino, nema nikakve zarade, sve sto bude zaradjeno na hrani i picu ide djeci za skolu da poprave igraliste, dopune biblioteku i urade sta treba mozete i vi tako ako hocete, a ne da vas vuku za nos hajmo navijaci, da vidimo koliko ste jaki! nije sve u tuci, treba se znati izboriti za sebe na pravi nacin da te drugi postuju i cuju sta imas reci, a usput i komsiluku pomazes, a djeci ce biti bolje inace, kad je dobar komsiluk i cijene nekretnina rastu, jer svak voli dobar komsiluk, siguran i gdje se brinu za djecu mi smo se tako organizovali ovdje, a vi kako hocete! mogu vam reci i da sam upoznao par zgodnih komsinica i nije nam bilo lose ;-)
@ sigurne dojeve jelde da ti malo lagiš
Dosta je bilo prevaranata koji koriste blogove da bi bez ikakvih dokaza prodavali ljudima lazne dojave o utakmicama. Javite se nama i dogovorimo se za suradnju. Profit je garantiran!! Upišite u google \"the1x2team\" i otvorite prvu stranicu koju nađe ili zalijepite u tražilicu the1x2team.wix.com/the1x2team#!
ne 12 minuta sutnje, nego par utakmica pred praznim stadionom pa da vidis kako ce cuti navijace! ove sezone je strajk u americkoj hokej lizi, sponzori, posebno oni koji prodaju pivo, najavili su zestoke tuzbe protiv vlasnika timova i drzava je odmah dodijelila medijatore cim udaris po dzepu, ne kupis karte, kape, salove i ostalo, odmah su spremni za razgovor, dotle da se cak i americka vlada, koja se ne mijesa nu i sta, umijesala i to po hitnom postupku ali dzaba je papku objasnjavati...