Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne sam safeteeeeee
On se podsjetio i na svoj posljednji boravak u Sarajevu, kada je njegova reprezentacija prije 28 godina na Koševu savladala tadašnju Jugoslaviju sa 3:2, a strijelac sva tri gola za Francusku bio je Platini. hahahaha pomijesali utakmicu Evropskog prvenstva 1984. sa utakmicom kvalifikacija na Kosevu koja je zavrsena 0:0. Ne sumnjam da Tigana ima dobro pamcenje, ali ovi novokomponovani novinari izgledaju imaju slabe prevodioce.
Beskorisniji skup Sarajevo i BiH nisu vidjeli! Mislim da bi Purivatra trebao podići tužbu zbog pominjanja SFF i samim tim rušenja ugleda istog. P.S. Do juče je Konja bio seljačina, drvosječa, a sad je dobro došao kao prevodioc i saradnik... fuj, fuj, fuj!
Nijemu mogao nista a utakmica zavrsila 0-0...Hajde da smo pobijedili 2-3 gola razlike da je Susic zabio 2 gola i asistenciju onda bi se moglo reci nije mu mogao nista.A ovako rezultat 0:0 Ovo je smijesno
Ma kakav pape, dzeko je zeljina skola, zeljo ima najbolje fudbalere..satro Pape institucija!
http://www.youtube.com/watch?v=aMd3nnigbz8
Nije mu mogao ništa ni veliki Daniel Passarella a kamoli ti ;)
oj safete sajo sarajlijo, legendo nasa :))
evo ti ga na
bravo sabahudine.cestitke
Sajo = Mesi uvjerite se sami http://www.youtube.com/watch?v=GYadC5gDbc8
baho pljuje po fudbalskom savezu a ljudi sjede red iza mene hahahhaha
koja šuplja ko da je rođen i odrastao u sarajevu
Tigana: Sa Maradonom sam lako izlazio na kraj, ali Sušiću ništa nisam mogao ,ova vijest je kao bomba odjeknula brdovito Bosnom... E moji klixovci.Koje trneće od portala