Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako napuhaše izjavu Bonucija, lik nije vrijeđao tamnopute. Samo malom rekao da ne treba biti kao ovi nacisti. Sada ovi iz penzije pokušavaju malo da dođu pred kameru.
itekako postoji rasizam crnaca prema bijelcima, obratite paznju na desavanja u NBA
Novinaru koji je pisao ovaj članak poručujem da pocijepa i pljune u svoju diplomu. Čuj “crnac”, pa nisi na ulici! Srami se! A ovi rasisticki komentari su samo dokaz koliko smo mi zatucana i bolesna sredina koja misli da je pobrala svu pamet svijeta, a u biti smo samo jedna isfrustrirana skupina bijednika koja zivi u šupku svijeta.
Opet ovi čokoladni of sebe prave žrtve
@rauber isto ko bosnjaci
Vi crnci bi trebali da igrate u africkoj ligi, prilicno sam siguran da tamo nema rasizma