Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj romanticna prica..to je trebala biti gotova prica!A nadam se da ce veceras biti konacno GOTOVA!
pa veceras nam bas i jeste sve gotovo... al ovaj put su krivi igraci...zbog ponovnog kuhanja u repki...i ptice vec pjevaju o tome...poremetili su atmosferu i mozemo se sad slikati... opet je sujeta bila jaca od karaktera...
Dzekina ekipa se odvojila od ostalih luzera. Hajrovica niko ne Dzeke ne podnosi, posebno Dzekini najmiliji Spaha,Begovic i Ibro. Dakle 3 su ekipe, jedna Dzekina, druga Hajrovic i Srbi i Hrvati i treca ostali Bosnjaci koju cine Slihovic i Ibisevic.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mala BiH će postati velika!
Veceras se Historija pise 0-3 za Zmajeve
Ovaj The Telegraph nebi bio to sto jeste da se sanjim ne mogu obrisati guzovi poslije sranja. Toliko su atraktivne novine da ih covjek mora procitati i provuci ispod rupe da pokupe sto mi se zaljepilo.
Veceras cemo im j**** mater svima. Zapamtite sta vam kazem. 1-3 BiH zavrsava pricu. Lahko je njima bilo protiv Vrsajevica pa se na Weisa oslonili, ali sjebat ce se kad vide zvijera Mensura. :)
Nemoj da provociras. Jesi li cuo. Ja sam rekao da ce ako Bog da Inshallah biti 5ak . Nadam se da se slazes samnom pa da se pomirimo. Koliko bih volio da im 5 puta probusimo mame i sestre i gol. Vjeruj mi buraz.
a jes i engleska velesila u picku materinu
eto sad englezi kao nisi izmislili footbal
govorim o trenutnom stanju, a ne ko je izmislio fudbal i kad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
croatherc koji si ti luzer.Idi pasi travu i ne valjaj gluposti.
razvalice ti staru govnaru
naprijed slovačka razvalite miševe
Kučka će ih razvalit
Tvoja mama će nas razvaliti? Jeeeeeee...
on meni nema bosne... e vidjecemo !!!
Kad trener BiH moze izjaviti da ne obecaje pobjedu dodje mi da povratim. Kad se sjetim Ace Petrovica na Eurobasketu nakon prva dva poraza uvijek je govorio iducu cemo puno bolje sto se pozitivno odrazilo na nase momke i to je pravi trener i motivato, a Susic pa boze sacuvaj kako je covjek los diplomata!
idemo braco Slovaci, uz vas smo od Neuma do Kiseljaka i do Orašja.
bas si glup
Braćo Slovaci? Hahahahaha, čekaj, čekaj....hahaahhaahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajmo Slovensko ne preostaje mi nista reci kad vidim ARAPE ''IZ GRACANICE'' SA NASLOVNICE. ZGADI MI SE BOSNA KAD IH VIDIM. CUJ ABDURAHMAN HAHAHA
Zašto ti toliko mrziš sve,što nije rimokatoličko,križarsko,slično Šurmancima,Jadovnu,Jasenovcu,Staroj Gradišci...Ne želimo svi davati imena,koja nemaju nikakvo značenje...kao Ante,Jozo,Franjo,Gojko...Ataj Aburahman,to je toliko jako ime u izvornom jeziku,da se ti možeš samo ukakit u gaćice,vjerovatno tangice...buhahahahahahaha,čuj croatherc,čuj croatherc....
sta ja imam s ovim Arapima? da ja i ovaj Abdurahman stojimo na stadionu i navijamo za BIH..nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bojim se samo da i sa fudbalerima ne bude kao sa kosarkasima, nesi kosarkasi nisu uspjeli proci u drugu fazu, kao i mnogo puta do sada, ali je ova generacija nazvana "herojima" , ne znam zbog cega i prijasnji igraci nisu bili heroji, e sad se bojim da i fudbaleri nece uspjeti da se kvalifikuju na sp pa da ih opet neko nazove "herojima"... Kada je bila i prva utakmica u Zenici, pisao sam da se malo bojim da ne bude nerjeseno ili ne daj boze da ne izgubimo i dobio sam pregrst dislajkova,,, a eto sat bi..
Kosarkasi su heroji nasi niti jedna repka bilo to u kosarci fudbalu ili rukometu nije ostavila srce na terenu kao oni na SP RESPECT
Kad sam rekao kosarkaska reprezentacija mislio sam na ove prijasnje
Sigurnije je da cemo pobijediti Slovacku neko da ce svanuti :-)
@balkanac tvoja pozitiva je super...i ja sam takav,ali u isto vrijeme sam jako skeptican... Dosta smo obecavali i "kurcili" se pa su nas Slovaci otresli k'o suhu sljivu... NADAM SE PAMETNOJ IGRI I POBJEDI...!!!