Demantovao Mancinijeve navode
0
Tevez: Nikad nisam odbio zaigrati
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerati Mancinia, lik definitivno nema pojma sta radi!
I ja navecer izmasrisem zenu, aj utro mi zao...
Ne vrijeđaj te mi komsije Kun-a i Carlitosa...
Gomila skupih igrača ne čini tim. Sjetite se Intera prije 10-tak godina, Moratti svake godine driješio kesu i dovodio skupa pojačanja, bez rezultata. U MC odbrana je spora, naročito stoperi, vezni red ne radi kako treba iako su igrači svi vrhunski. Oslanjaju se na individualne poteze napadača. Ako to izostane, gube.
najveći problem MC su dva hobita(aguero,tavez) koji kad dobiju loptu nedaju je nikome ako imaju i 1 promil da šutaju.MC je dobro krenuo u prvim utkmicama jer su lopte išle na džeku(silva morao!),ali je mali hobit aguero osilio i opet upropastio dobitni stil za MC.Mancini ,očito,nije svjestan jednostavnosti stila igre sa džekom,nego više preferira komplikovani stil tipa aguero-tevez(mada ih sad ne rži zajedno u igri). Manchini nije pravi menadžer za City!
\"Želim se izviniti svim navijačima Manchester Cityja s kojima sam uvijek imao dobar odnos.\" Tebe navijaci MCFC-a Mrze kume ,pa ti vidi ;)
Game over
Mancini: det iz not aćeptabl!
Ako cemo realno upravu je covjek , mozete ga mrziti koliko hocete ali lik je najbolji igrac u Man.Citiju pa on je sam igrao prije 2 godine i drzao ih u vrhu , a sada mu dodju neke novajlije objektivno slabije od njega i uzimaju mu mjesto. I ja volim Dzeku i mislim da bi on i Tevez zajedno bili najbolje rjesenje , ali eto ...
svi PEDER*I
Mancini: Tevez, get in the game! (sta je Tevez cuo) Tevez, tdss jo lj oo doj!
Eto sta se desi kad pokusas samo uz pomoc para napraviti od kluba nesto jace. Nema tu duse
sapunica
zar neko moze ovako lagati hahahah
bezze su vam teme......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preplacena grupa levata. Da su seici pametni pa ih redom nogirati, a umjesto Mancinija dovesti Amara Osima ... zacas bi oni bljesnuli ...