Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs pogan ona odvratna,vise od 7.godina si na otoku,nisi naucio engl. jade jadni.
Pa vi od cigana ocekujete neke manire, ma dajte molim vas.... Lik je gurbet onaj zesci. Ima ona izreka \"hrani pseto da te ujede\", e to je ovdje slucaj. Trebao ga je Ferguson ostaviti u West Hamu pa nek se qrci po drugoj ligi.
Hahahahahahha,nije mi drag ali je Tevez upravu.....ko da je Fergi predsjednik engleske hahahahhahaahaahahaha legenda! Sta se digao dedica,fol on i united,svaka cast za uspjehe ali nemoj se \"puhati\" kad nisi mangup skote jedan smijesni! Dok su unistavali City i uzimali im omladince niko od vas nije pricao kako su bjednici koji unistavaju jedan Man City. R.I.P FERGY COME AGAIN! Liverpool till i die!
@patriot nevjerovatno kako si ti samo glup i nepismen...
ZATO STO SI PAPAK KO I VECINA U CITIY
najruzniji lik na otoku
SCHOLES CE MU NOGE SLOMITI!!!!
FIRAUN
kolika seljačina i šu.pčina čovjek mora biti da ovo uradi bivšem treneru i klubu.
cemu minusi pa ovo je vrli menadjer mancini juce izjavio
Hehe...sad je Tevez ovakav ili onakav zbog ovoga ali Zlatan bi kralj po komentarima kad \"pristojno\" naruzi novinara prije par mjeseci. Obojica odlicni fudbaleri (narocito Zlatan) ali im manjka pristojnosti iliti elementarnog vaspitanja.
ma daj molim te, united je uvijek bio vrhunska ekipa i sada je .. zijanimo jedne godine, vratićemo se sljedeće ha ja :) a city-u cemo dopustati nek ovako svake 44 godine osvaja titulu .. tako da freguson je dao ovoj ekipi sve (: a tevez bio pi* ka i ostao ! RESCPECT SAF !
@ JA ma veze ti nemas, niko ne dobije kopacku u glavu a da je ne zasluzi, nema vece zvijezde od samog kluba u najboljem klubu na svijetu i tako ce i ostati, neka je otjerao seljucana veze nema
R.I.P. Tevez sam si sebe pokopao, glupko !!!
a sta ce seljucan iz argentine
JA sam na Tevezovoj strani. Dzaba ga je istjerao iz MAn U. A tevez je fergu izvlacio u najkriticnijim utakmicama.BEkama udario kopackom u glavu i to gospodin. Psuje Keriku majku i sve po spisku samo sto nije odigrao utakmicu kako treba.To niko ne prikazuje. To gospodin.Razheba MAn .u. Proda sve igrace sto valjaju a uzima nekakve kagave. Navijac sam Man U. A l sad ga je fergo spustio na jednu prosjecnu ekipu.PATNJA.Stvarno mi se pocela gadit njegova politika
Smeće...