Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tevez , je dobar igrac, ali definitivno je svojeglav i sebican, a upitna je i njegova sportska inteligencija.Italijanska liga je sigurno takticki mnogo zahtjevnija od engleske.Engleska ima trenutno sigurno 4 ,5 klubova koji odskacu prema 4 najbolja italijanska kluba,ali italijanski klubovi od recimo 5, 6 mjesta pa nadole su za klasu bolji od engleskih klubova rangiranih na istoj poziciji u premijer ligi.Svi smo vidjeli šta je lacio u radio prošle godine štutgartu.Ja sam uvjeren da bi recimo torino ili sampdoria poderali stoke i slicne ekipe.
Nisi upravu. U Engleskoj je zadnjih nekoliko godina minimum 3 tima u trci za titulu, u Italiji je rijetko da se do zadnjeg zvižduka igra. Hoćeš reći da su, recimo Fiorentina i Udinese bolji od, npr, Tottenhama i Arsenala. O dnu tabele da i ne govorimo, zar Siena, Palermo, Torino, mogu biti bolji od Sunderlanda, Newcastela, Wigana i td?
"...najteža vrsta nogometa kojeg sam ikada igrao." Dobro jutro. Jel to bilo teško izustiti, priznati. Kad smo Kevin i ja to konstatovali :D
"tevez je mislio", to ne može biti rečenica
Zar možeš da misliš?
za razliku od engleza koji igraju samo "kere" u italiji se puno gleda na taktiku, dok u italiji su inajslabiji timovi takticki potkovani u engleskoj samo arsenal i man utd do skora su znali sta je to.
Normalno kad k'o konj uzmes loptu i samo trcis ka golu, nit gledas raspored saigraca, nit dodajes, samo trcis i sutas, valjda bi to bilo previse za tvoj mozak
Tevez kao i obicno ne zna sta prica
Već je počeo tražit izlaz iz Juvea.... ahhh stari dobri Tevez :-)
Nemoj ti previše da razmišljaš, a mali Giovinco mora golove da postiže.