Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mu bum rekel ovak, cuj Platini ak to jos jednom uradis, ja se budem izgalamil na tebe, A AKO SE PONOVI: "cujte onda mu ja budem odbrusil, cuj Platini, ja te budem povukal za vestu ak to ponovis!!!!
Nije uradiš nego zdelaš.
ocekujemo da ce i prva bosanska eticka politicka komisija svoje prve kazne dodijeliti 2286. godine
oni su znali prije 15 godina da su ovo lopovi al su ih čuvali... sad su im zasmetali i gotovo je. Da su pametni bili otišli bi davno s parama.
Sta je ovdje teška kazna? Ljudi su ionako bili pred penzijom, pokrali milione i sad idu fino da ih troše. Zašto nisu dobili kazne zatvora, to bi bila teška kazna. Ovo im je nagrada, nemojte biti naivni.
bajbukana blues
Platini kažnjen sa 80.000 francuskih franaka?! Zar još uvijek postoje francuski franci i zar im je vrijednost veća od 74.000?! Koliko znam vrijednost francuskog franka u odnosu na euro je bila od prilike 7:1.
a pare...pojela maca ..ccc
AMIN!!!
Mislile fraje da neće nikad umrijet EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PRC OMLADINO PRC
KO MI BA SPUCA DISLAJK,MAKSUZ USTO IZ JUTRA DA SI POPRAVIM DAN SA LAJKEVIMA ŠUPKOVI JEDNI BEZOSJECANI
FALA VAM LJUDI,UVIJEK VAM ZENE NAPALJENJE BILE KO PRVE NOĆI
Pa ako su uzeli milione mjesto im je u zatvoru, kakva ba suspenzija, pa svako bi tako pa ti mene suspendiraj koliko hoces..
Ovaj Klix.ba počeo objavljivat bajate vijesti. Ono što par 10 sati ranije pročitam u drugim glasilima konačno objavi i Klix. Ima li neko da mi prdloži bolji portal? Molim vas,
DŽESTE RAJA SKLIKSA OADKADVAS NISAM VIDIJO...DODŽITE SVI UJOVANOVU KAFANU DA ŠENLUČIMO
ŠO SE BA REKLAMIRAŠ
KOJE TO?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolazim Bošnje
u slučaju ovog Blattera ovo je doživotna suspenzija,stariji je od piramide u Visokom
Sta novac radi