Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da mu je rekao \"odje*bi crncugo\" to opet ne znaci da je rasista, svasta se izgovori u takvim trenucima, mislim da mi nije logicno da proglase rasistom jer covjek je vecinu zivota proveo igrajuci i druzeci se sa tamnoputim igracima, ako je to rekao treba biti kaznjen, ali ne mozgu ga odmah deklarisati kao rasistu
A šta da sutra naiđe crnac i meni kaze Bijela pick o. Je li ga mogu optuziti za rasizam. Hvala i prijatno.
Put do zarade! Profit 18.950 kuna do sada. Svratite na naš blog i upoznajte se s našim radom, požurite i postanite naš pretplatnik ovaj mjesec i ostvarite 50 posto popusta. Vrijedi samo do kraja srpnja! Oni koji uplate u srpnju imaju pravo na popust i za rujan, također u pola cijene! Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prik.azano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra...mi nakon dana pauze nastavljamo dalje. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
mrzim rasizam vise nego crncuge!
haha, jos malo i prodaja banana u trgovinama ce biti rasizam.
Vjerovatno mozes, ali isto tako mozes ga priupitati da li je alergican na pamucne majice
Koji je ovo jad i sljam od covjeka.... Jedan od najodvratnijih igraca koje sam gledao. Cuj ti, molim te, kako on samo laze. Njemu Ferdinand rekao CRNA PI*KO ???? Pa ima li tu ikakve logike, da to crnac bijelcu kaze ???? Ima li ikakve pravde na ovom svijetu i hoce li ikad iko ovog sljama i ljudsku bijedu poslati u zatvor ??
kazna od suda je 2500 funti, a od FA saveza će biti u neigranju utakmica. bas kao Suarez 3000 kazne i 8 utakmice neigranja.
Zar baš u BiH nema nijedne teme dovoljno bitne nego ćemo u narednim danima pratit sapunicu Tery-Ferdinand... ah ja vam novinarstva i govana maajku vam dosadnu jeebeem svima u klix-u
Sad k\'o sve u redu ako mu je rek\'o \"odjebi idiote\" a treba ga oderat ako je rek\'o \"crna pičko\"??? Kako god, treb\'o mu je pogana usta iščavrljit\' a ne kmečat\'.
Terry je jedno najobičnije smeće, najniža kasta engleske niže klase, kojoj je vrhunski literarni domet \"Sun\". Kao i većina bijelaca, i on afro-carebeean smatra samo \"nužnim zlom\" i nižom rasom. Englezi su najveći rasisti na planeti, i ne znam da li uopšte ima potrebe raspravljati jeli kriv ili ne. Sudski vjestak koji cita sa usana je utvrdio sta je rekao. A kazna od 2500 funti je samo jos jedan dokaz licemjerja tih fasista..i sudija misli isto sto i Terry, ali nece to reci naglas..fuj.
legenda Liverpoola
Samo da porucim Hazardu da dobro cuva zenu Terry po.j.e.ba sve zivo sa mackicom medju nogama.
i sva ova frka i ujdurma i na kraju 2,500 funti kazne??? pa toliko Terry zaradi za sat vremena ccc
ma duvaj te ga lagano terry-ju,čovjek je institucija sam od sebe!
Ja nisam rasista. ali ne volim crnce! :D