Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ljudi... Hamburg i Monchengladbach i nisu neke fudbalske sile... A sto se tice novca, Bayern ima sponzore koji su jaci od bilo kakvih seika, Audi, Deutche Telekom, Adidas itd... takve sponzore drugi mogu samo sanjati... U proslosti je Bayern limitirao svoja kupovanja, dok je zadnjih godina dobro odrijesio kesu... samo jednog Guardiolu placaju mislim 12 miliona godisnje.
ta ces ba ti da zahvaljujes..
Priča se nastavlja.... MIA SAN MIA
ovaj bayern djeluje savrseno,dominacija je neminovnost
*ebo vas Bajern vise bas ste dosadni svaki dan neka prica o Bajernu a sezona ni blizu pocetka popustite malo stvarno ste naporni vise.
a ja bas konto vidi proci ce dan bez clanka o bayernu kad ono osvojili neki odpsfjdij kup :D sila su :D
Jedan manje :D