|

VIDEO
/
Tata Johna Terryja je diler uhvaćen na djelu!

Tata Johna Terryja je diler uhvaćen na djelu!
0
T
Totalsport
8.11.2009. u 15:25
9
komentara
0

dijeljenja
Tata Johna Terryja je diler uhvaćen na djelu!
Engleski tabloid News of the World ima novu senzaciju. Njihov je novinar na tajnom zadatku kupio tri grama kokaina od Teda Terryja (55), oca Chelseajeva nogometaša Johna (28).
“Bit će ovo šokantno otkriće za engleskog reperezentativca, i to na dan velikog derbija Chelseaja s Manchester Unitedom”, objavili su u sedmičnom izdanju The Suna ponudivši autentične fotografije i video-snimke, napisavši da nogometaš pojma nema o sumnjivim poslovima vlastita oca.

Novinar Suna koji je uhvatio ekskluzivnu priču zove se Daniel Senderson. S Tedom Terryjem susreo se u vinskom baru u Chafford Hundredu, u Essexu, a transakciju su obavili u toaletu.

Novinar je, praveći se tekličem svog bogatog gazde, kupio probna tri grama “smrtonsonog kokaina”, zapakirana u tri odvojena paketića, po cijeni od 40 funti za gram. Na kraju transakcije Terry senior zamolio je partnera da gazdi ne otkrije tko mu je prodao drogu.

"Ovo je samo između mene i tebe. Nemoj reći ljudima da sam ja Johnov otac. Ne mislim da će im to smetati, no nikad ne možeš znati. Nemoj im to reći i nabavit ću im robe koliko trebaju", rekao je Ted novinaru na zadatku.

Poduzetnog je gospodina Terryja, kad je saznao da je kupac zainteresiran za robu, počelo zanimati kolike su potrebe potencijalnoga novog klijenta. Novinar je odgovorio da se radi o priličnim količinama, ali i da on kupuje u gazdino ime uglavnom u drugome, istočnom dijelu grada.

"Nemoj to raditi. Znaš da ta roba nije dobra. Ja ću te opskrbiti pravom robom. Tvoj je gazda multimilioner, zar ne? Zašto bi uzimao ta sr.... kad može platiti pravu robu. Evo, ja ću ti donijeti. Koliko ti treba? Evo, tri grama za 120 funti", cjenkao se Terry, izašao na pet minuta i vratio se s robom.

Skandal je nogometašu koji bi Engleze trebao sljedećeg ljeta predvoditi na putu do svjetske titule u JAR-u došao samo nekoliko mjeseci nakon što je njegova majka Sue uhvaćena u robnoj kući Marks&Spencer u krađi odjeće vrijedne 800 funti.

Johnovi su roditelji inače razdvojeni. Ted je nezaposlen jer se o njemu financijski brine sin koji godišnje zarađuje 10 miliona funti.

Na kraju trgovine Ted je pola u šali, pola u zbilji upitao prerušenog novinara je li njegov gazda zaintersiran za kupnju West Hama, njegova (Tedova) omiljenog kluba.

"Sanjam za to da moj sin jednog dana obuče dres West Hama", rekao je tata Terry.

Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...