Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji potez karijere, biti ces napadac No.1 i pokazati sta znas, a uz to opet dobro zaradjivati!
Totti nikad nije bio centarfor niti ce to kad biti, toliko o ovim glupostima
LJUBOMORA...........covjek zaradjuje milione...a sto se tice Amre svi vi koji mu to nabacujete imate sex u singl player modusu....papci
daj papci pustite naseg Dzeku na miru vise......molite boga da ima vise takvih fudbalera u BiH...
vecina novinara sugava i podla,samo da im je bacit koskun da se neko glodje.Naslov clanka u stvarnosti nidje veze sa vezom,ali bas.
Kako neko moze ovo i pomisliti a kamoli napisati? Totti citav zivot proveo u Romi i da ga neko ko dodje u 29. godini "zbaci s trona", bilo da je Dzeko ili neko peti, deseti...
Ne znam šta je gore, što italijanski novinari pišu takve gluposti ili što ih klix prenosi. Kao Džeko bi u drugoj polovini svoje karijere trebao zbaciti legendu ne samo Rome, već italijaskog i svjetskog fudbala?! Pa ne igraju ni na istoj poziciji pa da Edin "zbacuje", niti vjerujem da bi Edin to ikada želio. Ako ipak želi, zaj*baće se grdno. Samo će navući na sebe armiju neprijatelja.
A, kaze Ibra da nije vjerovatno da bi on ikad' mogao dozivjeti srcani napad. Zasto? Jer, nista nije toliko glupo da napadne Zlatana! : )))
Edine sretno ti si nas Zmaj.
Pa ko ce ikonu kluba zamjeniti to moze samo neko ko bude ponikao u klubu i citavu karijeru provede u njemu a pri tome da uzme vise trofeja ...neko ko je spreman da sjedi na klupi radi plate i da mu karijera ide nizbrdo radi toga cisto sumnjam..
Koja glupost
e jebaji ga sad
fa-fa fašista nemoj biti ti
ma totti je ionako vec deda :3 moze ga realno dzeko zbacit. uostalom, nek igraju 4-2-3-1 ili ofenzivni 4-3-3, i nek dzeko igra spica, a titto ofanzivnog veznog
Dzeko je jos uvijek igrac Citya.
Pa nije Roma platila 20 miliona eura igrača da im sjedi n klupi
Ma tace toti ba