Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali je sigurno kloc ko dzeko. ako bog da
nema te pippo da sa komentarima pokažeš koliko si zavistan. izgleda da je kod štrumfova tako dobro čim ovaj prelazi na prazan firžider.
PRODAJEM SPORE RINGLE NOVE 2 PUTA KUHANA KAFA
vama ako dođe ovaj paragvajac ja cu zaigrati sa Džekom u sitiju koji ste vi levati sami sebi ublehe bacate kakav ba Hadžialagić propao mu privatni posao pa došao da vam i to malo para uzme ako bude vidio (neznam jel vam došla struja)svi cete vi kod Muće na hrenovke ici
Dobronamjeran \"komšijski\" savjet...ako hoćete da budete ozbiljan PROevropski klub...prvo probajte ne izgubiti utakmice početne faze kvalifikacija LP/UEFA sa 5-7 golova razlike... pitajte Husrefa i Mehmeda kako to ide...znaju ljudi, a na birou su... ;)
umritee od mukee strumfoviiii
BEHMEN OSTAVKA.
FK Hrenovke su meni zakon, da vas nema trebalo bi vas izmislit\' da se raja ima cemu smijat\'...
Zar jos postoji FK Sarajevo ??
Nauci ti malo gramatiku ,kad se i sta pise velikim slovim pa nam napisi ponovo neki komentar ;)
NAJVECE POJACANJE U BIH POSLJE RATA !!!
Dragi moj dječače,seniorski fudbal je dosta jači od omladinskog,a taj dječaćić u prvom timu Želje nije se mogao nametnuti,a sto se tiče Edina Džeke,njega je Amar stavio u prvi tim,a nakon toga Plišek mu je lično rekao ti si moj igrač i nakon toga je sve ostalo istorija,a sve ovo ti mogu tvrditi jer sam vrlo usko povezan sa prvim timom :D,a sve u svemu ovdje vise mali Đip nije ni tema nego nešto sasvim drugo,a to je prepucabanje,u svakom slučaju drago mi je viditi da u vama pitarima nakon svega još uvijek ima života,jer bez vas ne bi bilo interesantno,ali jedini problem je sto ce vam i ova uprava prva tri mjeseca ili do kraja sezone,mazati oci i naravno,ako izadjete u evropu pokrasti sve sto moze,kao sto to vec biva,a to je u nasem fudbalu sasvim normalo I jedna mala OBAVIJEST Nisu navijaci ti koji su od Dzeke pravili procjene,vec tzv.poznavaoci sporta,i jedan gospodin iz tadasnje uprave se mnogo trudio da ga unisti,jer je bio Plisekov ljubimac,pozdrav!
da se nisi zapitao, slucajno, da sam imao namjeru da pisem VELIKIM slovima to ste vi,pravnici torpedo
žmeljo= kantica, skretnica, uski kolosijek, kondukter, cekaonica, signal, cumur,tunel ,kotao, fukara, sirotinja, donacija, vozarenje, periferija, peceno pile zamotano u oslobodjenje,gumene cizme+ sorc.......... ‌rodiš se u sarajevu, navijaš za sarajevo... papci zdra\'o....
Ti prvo nauci gdje ti se nalazi Caps Lock pa onda pametuj da li smo mi intelektulaci. (pravnik)
TORPEDO JE NAJSMJESNIJI KLUB, A VI STO NAVIJATE ZA TORPEDO STE JADNI. NIKO OD VAS NIJE INTELEKTUALAC,NITI STUDIRA NESTO KONKRETNO,UGLAVNOM STE EKONOMISTI,VISE UPRAVNE,RIJETKO KO PRAVO,DIF,POLITOLOZI
ma ode ovaj cim na prezentaciji dobije malo veci dres mozda XXXL s pijace k\'o i onaj brazilac sto je ko fol bio na probi kod milana pa se odlucio da igra za sarajevo.