Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo li te muratović a ti njega...izgubio je svaki dvoboj, svaku loptu...on je i jedan od glavnih krivaca što ne idemo u j.afriku...ne kontam te pape nikako
izvinite na mom ponasanju molim vas .istina je ustvari da sam ja mali cetnicici koji zivu u jednom selu u republici srpskoj i tek su mi prikljucili internet.ja sada zelim da budem najdosadniji degen na ovom internetu i da vas iz sarajeva nerviram svojim degenericnim ponasanjem...razlog toga je to sto sam zateko mamu kako je neki lola sa obrezanim jebe s guza i jednostavno sam poludio.cak sam cuo,dok je stenjala,kako govori :Imal ista ljepse od obrezanog kurca u mom dupetu..izvinite ljudi razumite me sto sam dosadan.
A da li se naš vrli rejs hefendija Serić nada da bismo jednoga dana mogli da budemo Srbima do koljena?
Gledam sinoc golove na ZDF-u i kad je bila reportaza iz Bosne, slike ko da je iz Afrike... Pa jeli ikako moguce napraviti barem travu da valja na tom stadionu Sarajeva. Eto kad nemamo normalne tribine i normalne stadione, zar nije moguce pronaci sredstva i da barem jedan stadio u zemlji ima travu pogodnu za fudbal.
SISAJ BOSNO kurvo raspala ;)
na kojoj si to ti utakmici bio svega ti, pa ja nijednom nisam čuo to tvoje \"sarajevo šampion\", doduše stigao sam na sami početak 2-3 minut, a što se tiče zvižduka i to sereš žestoko, čitav istok je pljeskao fudbalerima gane kad su dali go, kenjaš bez veze
1. Bravo momci, oderali smo crne mambe vice prvak Afrike lagano, hladno, kulerski. 2. Izvukli se napokon sa vašara i cirkusa koji se zove Bilino polje u Zenici i odmah se vidi napredak, nije bilo seljackih ispada 3. Vidimo se u Ukrajini ili Poljskoj (bolje ovo prvo bog treba) FORZA BiH I da dodam jos: Plačite dusmani i gledajte kako se igra fudbal.
@Pipo Pipin dobar ,dobar komentar, sta zna seljak sta je cipela, ko sta zna genocidas sa je humanost i svijest! sta zna cetnik sta je knjiga i mozart ,ko sto zna divljak gdje je pravo bogastvo........ AFERIM PAPE I SVIM ZMAJEVIMA ZA POBIJEDU! BOSNA I HERCEGOVINA, BOSNA I HERCEGOVINA, BOSNA I HERCEGOVINA, BOSNA I HERCEGOVINA!
Jest lijepo bilo gledati reprezentaciju na najvecem i najljepsem stadionu u BiH. Dosta je vise igranja po selendrama. I molim vas prestanite klonirati moje ime. BIH4EVER
Pipo ko god da je i sta god da je zasluzuje respekt i divljenje kad je ovoliko ustalasao siroke baaliiyske mase.!!! :-) Pipo samo ih handri ko im yeebee mater kad su piglu!!!
PO ZENEVSKOJ KONVENCIJI SVAKI ZAROBLJENIK PA I NAJOBICNIJI LOPOV IMA PRAVO DA VIDI ADVOKATA ZA NAJMANJE ILI NAJVISE DVA SATA POSLIJE HAPSENJA!!! ENGLEZI MISLE DA SU BOSNOHERCEGOVCI MAMLAZI I DA NISTA NE ZNAJU! OVO JE VISE NEGO KRSENJE, PONIZENJE i PLJUVANJE PO SVIM ZENEVSKIM KONVENCIJAMA! TREBA JEDAN JAK TIM ADVOKATA INTERNACIONALNOG KALIBRA PA CAK MORALI BOSNOHERCEGOVCI DAVAT DONACIJE! OVO NE MOZE PROC I ENGLESKA JE VISE NAGO OVIM SRAMNIM I SKANDALOZNIM CINOM VISE NEGO POSRALA I POGAZILA SEBE I SVE DEMOKRACIJU U KOJU SE KUNE DAN I NOC! KAKO CE TRETIRAT TA ENGLESKA JEDNOG OBICNOG GRADJANA KAD OMALOZAVA, ISMIJAVA, IZOLUJE I PODCJENJUJE JEDNOG OD NAJVECIH NAUCNIKA, POLIGLOTA, PROFESORA I INTELEKTUALCA EJUPA GANICA? ENGLEZI IZGUBILI STE ZAUVIJEK POSTOVANJE I KREDIBILITET! IZGUBILI STE CAST! IZGUBILI STE KO I SRBI SVAKI KREDIBILITET I LJUDSKU SVIJEST! VI PRAKTIKUJETE TORTURU PSIHOLOSKU I OMALOZAVANJE JEDNOG COVJEKA STO JE ZABRANJENO U ZENEVSKIM KONVENCIJAMA!
Teren nam je loš. Naročito u šesnestercima. Bolje je u Zenici,
Dobro jutro, ima li ko da je popio kafu i da ga je protjerala, jedu mi se govna ovo jutro, dolazi u obzir samo tvrdo govno jer sam se pozelio suhe hrane, zadnjih par dana sve nesto jedem kasikom pa proljev ne dolazi u obzir. Ma koga lazem, daj sta das,moze i proljevitis pjenusavi.
joj ovi pitari od papeta prave ronaldinja, covjek igro za torpedo i nekakav psg prije 30g i sad on najbolji igrac svih vremena... nidje veze, a o treneru ce vrijeme prosudit, eto dobio je sansu, sto se mene tice sasvim ok i neka pokaze koliko moze uz svu srecu koju mu zelim od srca. ali daj malo ohladite napraviste mit o papetu, ako cemo realno hasan s. je igrao za 100 puta bolje klubove od bayerna do juventusa... pape da je bio ikakva klasa igro bi negdje u ligi 4. Eng Njem Ita Spa.
Kad čovjek pročita neke komentare ovdje zaključi da nekima stvarno nije lako. Pojedinci trebaju pod hitno pomoć zdravstvenih ustanova. Toliko, blago rečeno, gluposti na sportskoj temi. Kuda mi to idemo?