Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mandžo,nisi ti klocina ko neki.
Vidi se da je spreman. :D
Naravno da je spreman,pa kod Nijemaca st to priprema,kao i nekada davno.
Zaluto Avdija u sumi,pa nezna na koju ce stranu.Usafunjo se,isprepado,ko da je Aguero proso njegovom stranom...Tako se sjeti i Boga i pocne se molit...Kad pred njega niotkuda,dobra patriotska vila,Mija Martina.Ne boj se predobri moj Avdaga,nego udri na desno,pa ces doc u Otigoste,Simuna nasega selo!Dok cekam da me Papetov braco kome utali ogladnih,ima li sta kod njegove kuce spremno-Vrso ce upitat?Kod kuce,bome nista,moje rosno cvijece,ali doma je sve spremno!
prejaki su za kineze, ali uvijek je druga priča sa južnoamerikancima....tu se vidi prava jačina.
ono sto najvise volim kod svaba je nema veze ko je protivnik koje je takmicenje ljudi igraju uvijek isto portvovano beskompromisno na pobjedu
S kim igra Vrbanjuša?
Mia San MIa
Ala i dere Bayern brate dragi
Totalni promasaj je ovo takmicenje.
obrati paznju na nagrade i nagradni fond
MIA SAN MIA !!!!!