Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kipar imao sve ko mi nekad i bio bolji , ali izgubio, tacno sam se sjetio nas kad smo uvijek zamalo u baraz ...
U pravu si, sad se vidi šta donosi iskustvo igranja jačih utakmica, igranja na SP itd .. mi to prije nismo imali.. a takođe i igrački kadar nam je bio nešto kao kod Kipra, BH i hrvatska liga, turska liga i Salihamidžić, jedini koji dođe sa zapada :) :)
alene oprosti😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dvije tekme bez dzeke, dvije pobjede... valjda ce se zapitati zasto djuric trci po terenu ko lud a on stoji i ceka da mu se prezentira na tanjiru... malo vise borbenosti i ucesca u igri ne bi bilo zgoreg.... svaka cadt bazdarevicu koji daje povjerenje momcima poput medunjanina i djurica....i svaka cast tim momcima na borbenosti i golovima....
7 utakmica 7 golova Edina Dzeke hvala. cao
@serbeti: nisam ja ni rekao da dzekp nije nista napravio...ali moglo je i dosta vise da je malo potrcao.... igraci njegovog kalibra lome noge i trce kao ludi...a on ceka tanjir... eto to..a dzeko je itekako doprinio da imamo dobru repku...
klupski napredak kipra je ponajvise napredovao u eu i ne cude rezultati koje su ostvarili
Ovom Djuricu Visca dodje ko ruksak :D
Jesmo se digli ko da smo pobijedili Brazil na Marakani a ne Kipar koji u zadnje 34 utakmice ima 26 poraza...pomalo ljudi nije jos gotovo, kad god smo se dizali u nebesa slijedio je pad na dno
...samo da na Irce ne naletimo u barazu,ovi ostali su svi prihvatljivi...
Ima li iko da nas oslobodi Velida Spahe, teroriste sa mikrofonom. Bukvalno reži na kraju svake rečenice. Strašno iritira, komentari su mu totalno amaterski, ne znam da li da vjerujem svojim očima ili njemu. Statistika na kraju utakmice jedno, ali Velid priča drugo. Iako je promašio profesiju, morat ćemo ga trpjeti do penzije.
Kako glupih rasprava na temu nacionalizma ovde ima to je zlo...
https://www.youtube.com/watch?v=ofXIq8SRM6I
Isto mi nije jasna jedna stvar , kako niko nije primjetio kolko je katastrofalno branio Begovic sinoc , Mislim da bi Delac bolje odradio poso. On valjda kako je u onu havariju od odbrane u Chelziju preso sav nakav ispripadan , prvi gol Kipra bez obzira na gresku nase odbrane ide mu ko na treningu kad zagrijavas golmana i on nekako je preko sebe prebaci covjeku na zicer , drugi go ondje golman ne ide na citanje , nije rukomet , ulazi mu lopta na prvu stativu, Greska kad mu je ispala, ma ne znam skroz los bio . Vedo da ne trci kolko trci dao bi mu 0 . Ne moze dobit duela , prec igraca uso Djuric ogromna promjena. Spaha je takodje u silaznoj putanji al ko me najvise razocaro u ove dvije tekme je Mujdja , kolko ispada grjesi kasni na izlazku iz ofsajda nije normalno.
Slažem se. Begović je precijenjen. Ibišević promašio prilku koju profesionalac jednostavno ne smije promašiti, a to nas je umalo skupo koštalo.
Moraju oni meni uvijek pritisak dici, s' njihovom igrom.
Ako smatramo uspjehom pobjedu nad Kiprom onda smo dotakli fudbalsko dno.
to je ta nadmenost koja nas je i dovela u poziciju da imamo samo teoretske sanse za odlazak na ep. zaboravljas par stvari: 1. taj isti kipar nas je u sred zenice, u sred zmajevog gnijezda urnisao , tj pobijedio 2:1 2.taj isti kipar je u gostima pobijedio izrael, od kojeg smo mi izgubili 3:0 3. u u situaciji kad imamo samo matematicke izglede za ep, dosli smo u poziciju da se sami pitamo za nas prolaz dalje 4.jedna od najvaznijih stvari: lopta je okrugla i 5. kao najvaznije: ne jbe lijep, nego uporan, a nasi momci su sinoc izginuli na terenu, i svaka im cast u nervoznoj situaciji pravili su greske, ali su se i borili da ih isprave, nisu pokleknuli nakon 2:1 vec su nastavili dalje cestitam im sto se mene tice osvojili su ep
Uspjeh je to sto smo uspjeli se plasirati za baraz, nakon sto je to sve prije par mjeseci jos izgledalo nerealno. I to je sve. Sve ostalo je bez razloga za sljavlje. Ne znam kako cemo u barazu...svi moguci kandidati su jaci od nas. Mi smo losi i to samo tako. A necemo to da uvidimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djuric bosanski Peter Crouch
Andy Carroll brate
Čestitke susjedima na direktnom plasmanu. Mi opet dokazali šta je bosanski inat. A hejterima preporućujem apoteku u dobrinji 5, Akcija Apaurina. Mr. Milan- hvala ljudino.
Eto ti saveza naseg. Roma poslala pismo i nama nista od DZeke.
Mesa sacuvao Dzeku i upisao dvije nove pobjede. Mislim da nakon ovoga, od predsjednika Rome moze traziti sta hoce, a pokazao je da igramo kao kolektiv i da se moze i sa oslabljenim timom uz motivaciju I dobru taktiku.
Fuj KLIX!!! pišete kako svjetski mediji pisu o nama i nasem uspjehu, a vi niste u stanju ni o susjedima napisati bar malu vijest. Hrvatska se direktno plasirala ali to ovdje nigdje ne pise. A o Bosni 100 vijesti. Na svim Hrvatskim portalima ima vijest o Bosni bar mala. Nikad mi necemo naprijed uvijek cemo biti zadnja rupa.
Ma eto, svaka čast!!!