Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nije fair play... Pa zna se kad se treba stati zbog fair play-a. Meni je ovo stupid play öd Belupa.
Ja ne vidim da igraci Slavena slave osim golmana koji je otrcao do klupe! I sta ce tamo koje pm?
Ovo je indirekt , golman rukom bacio loptu izvan 16!?
@spironi izasao rukom dok mu ke lopta bila u ruci
Zanimljivo je da samo iz jednog ugla prikazuju Hajdukov gol, odnosno sa jedne kamere, a ovaj drugi iz vise uglova, gdje su kamere iza gola
Prvi put svome imenu resim
Ja evo 2 dana gledam i nekontam kako stativa WTF
jel sudija svirao.. nije.. utakmica se nastavlja..
Zašto sam morao otvoriti ovaj glupavi članak ?
Hahahah jel sudija svirao gol, pistaljka se ne cuje koja iluzija koji ferplej, go kao suza.....
Čini mi se a je iluzija zbog golmana koji je uletio u mrežu, pa se činilo kao da je lopta udarila u mrežu. Kad sam gledao prvi put učinilo mi se da je čisti gol. Poslije toga, kad sam pročitao tekst, obratio sam više pažnje na stativu i izgledalo mi je da je udarac bio u stativu, kao što i jest. Poslije toga sam još desetak puta pregladao snimak i svaki put mi je izgledao kao da je bila stativa.
Znate li sta je opticka varka? Kad neko nosi naocale i misli da je pametan.