Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad im je i \'Opel\' bio generalni sponzor i uzimali LP :) Eto \'slucajno\' ih imaju 7 :) Smijesni su vam komentari :) A Juve jeste No 1 u Italiji ali Evropa im je nedostizna, sve to ima svoje :) Ne sjecam se kad su uzeli vise od 1:0 :D
poluvrijeme/kraj, kladionica velike kvote i lova za milan a obicni smrtnci padaju to tako hoda u mafijaskom prvenstvu
Iz Italije preferiram JUVEntus,ali mi je MILINA BILA GLEDATI KAKO MILAN RASTURA FAŠISTE IZ MADRIDA.Ne bi bilo nimalo loše da se Džeko nađe u jednom takvom klubu.
mislim da sam sve rekao ako kazem da im je generalni sponzor ...\"bwin\"...
Dovoljno je reci = bet&win - sve ce se samo ka\'st :D
ih vidjet ces kad ji Juve rasturi
neka nama Milana..nije Evropa to sto jeste bez Milana..ja navijam za Manu,ali neka Milana i tih velikih ekipa..uvijek je bio u vrhu i bice uvijek..jedna dvije sezona pada je nesto ocekivano sa predsjednikom kao sto je Berlusconi..bice to ok :)
sine , ustani kad kazes Milan ...
hahaha :D.. jooj ovog Milana u pm :D.. i politike .. hahahha samo se valjat od smijeha!