Komentari (701)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra utakmica, Šaćiri im presudio.
Orlovi su upravo spušteni na zemlju, a sutra će poletit kući
Bravo komšije navijao sam za vas , al šta ćeš...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sto rece holandski komentator; “Gundjaju mrmljaju prijete,a ustvari su vec odavno istakli bijelu zastavu”. Bila negdje 70-a minuta kad to rece.
TO JE FENOMENALNO, GDJE GOD TI ALBANCI/KOSOVARI STANU ISPRED SRBA I SRBIJE, GREBU IH, SILUJU IH. EVO SJEBASE IM I FUDBAL. UVIJEK TI ALBANCI KOSOVARI!
Shvica takticki demotirala srbiju elegantno ko u sahu, trener je glavna razlika. Murat dobio utakmicu prije nego sto je pocela. Trener zlata vrijedi. Shvicarcima da neko prevede ove nase komentare, sebi u bradu bi rekli migranti, balkan, zoloski vrt ...i otisli na rekreativni termin tenisa, golfa, planinarenja...
SRBIJA IZGUBILA OD KOSOVA! KOSOVO IZBACILO SRBIJU SA SVJETSKOG PRVENSTVA! DRAGO MI ZBOG DODIKA I PETOKOLONZSA KOJI SU GLEDALI U BORIKU UTAKMICU.
Jednog dana kada prije svih ode luka modric a i za dzeku se to moze reći,nece se vise nigdje pricati o fudbalerima sa balkana
Hrvatska vec ima zamjenu za Modrica u Lovri Mayeru pa i u jos par igraca poput Baturine za kojega ce te ubrzo cuti ! Brini ti za svoju repku ne brini za Hrvate!
Ovo je bilo kao Kosovo vs Srbija i Kosovo ih poderalo. Stojkovic izgleda vise nabrijavao one na fasizam u Srba, nego na fudbal. Odvratno su fasisticki ti Srbi. To da je ovo najbolja utakmica na SP, niko jei ne spominje, vecina ih nisu ni prenosili.
Srbijansko orlovi su bili kao kokoške.
Iz 3 utakmice 1 bod. E jes mi drago zboga svih navijača iz er es i RS.
Bitno je učestvovati, žalosno je što su srbi takav narod da komšije navijaju za švicu, niste zaslužili prolaz, bili su bolji i definitivno hrabriji, pali ste pod nacionalistički pritisak i dvojica albanaca vas izbacili iz svake kontrole, bilo vam je bitnije da njih dvojica i Seferović izgube, nego da vi prođete, kad izbacite iz glava mržnju prema drugima onda možda i napravite nešta više, ovako, ostanite u svojoj mržnji i sretan put
Traktorijada …
Eh eh i bas najboljem
Za sto godina gurbeti će slaviti ovaj poraz k'o pobjedu
"Orlovi rano lete"
Cuj najbolji mec SP-a? Jeste mozda u Sumadiji.
Kosovo : Srbija 3: 2 , bravo Albanci .
.eba ih Šaćir i po drugi put! 😂😭😭