Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha..ma koga ste vi dobili????...vi ste sada kao Uzbekistan, dere vas ko stigne...nego tisu misu i kao sto rekoh pred male ekrane.....
svicarski savez bi sudiji trebao poklonuti jedan svicarski sat.
@Geert I mi smo donijeli vrlo slicne zakone. Sta vi cekate?Pozurite s tim. Vidimo se u Briselu.
Imigranti cao i bog zeli vam vas Teo Van Gog Samo da se zna, da sam ja navijao za Svicarsku, jer mi se svidjaju neki zakoni koje su nedavno usvojili. Planiramo ih i mi usvojiti. Nadam se da se imigranti nisu previse uzbudili zbog tih zakona. Nije to dobro za srce. Neka prate nogomet i sanjaju o zivotu bez viza. To je zdravije.
ti to iz iskustva noge u lavor , bla bla bla..... znas kako to ide pa nam dajes prijedloge. a ocete vi otici i brukati se tamo ajmo gana. a cak smo i mi tu ganu dobili 2:1 pa ti vidi
a ti nisi 100% iz srbije
sto je turcima drago kad mi izgubimo....puni ste mi sala tipa \"orao pao i sl.\"...a najsmijesnija konstatacija je da cemo mi napraviti svako prvenstvo u fudbala, a za vas ce to da ostane misaona imenica...heheh...e to je najsmijesnije;-)... nego noge u lavor (u kojoj ste prije toga plaknuli guzu) i pred male ekrane da bodrite Srbe:)
nemogu vjerovati, alpske seljacine pobjedile spaniju.prestacu gledati SP, jer ce na kraju ostati samo antitalent drzave.
druze meho blage nemas, pop.isam i tebe i njemacku ps samo da srbe izbace naravno i onda mogu i oni ispasti :D
jade nismo mi navijaci, samo simpatisemo ekipe koje igraju protiv spanije, hajde jade idi fino u grad i plesi sa onim likom(zna raja kojim) mozda sta zaradis para
Zato konjino glu.pava niti jedan Francuz pravi ne navija za tu sramotu od maj.munske reprezentacije, a uskoro nece ni Njemac... Talijani su rekli Baloteliju sta misle o njemu, nije talijan niti ce ikada biti!
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE_
@dirk41 - konju glupi , de mi reci u kojoj jacoj repki nema igraca koji su porijeklom iz neke druge drzave ?? u engleskoj pola kolonijalnih crnaca ,u francuskoj igra pola afrike , italija ima i brazilaca , njemacka ima 10 igraca od 23 pozvana koji nisu porijeklom iz njemacke......... pa sta ... vecina njih je ipak rodjena u njemackoj ,roditelji su im tamo odselili. i sto ne bi igrao za zemlju u kojoj si rodjen i koja ti je sve pruzila??
OTTMAR HITZFELD je Genije... ako se za mourinha moze reci da je fudbalski genije onda je to jos vise Hitzfeld
PADE PIKE I USTADE RAZBIJENE PIČKE.BRAVO ŠVICARCI,BRAVO OTMARE HICFILDU,GENERALE I GOSPODINE. ESPANA LA MUERTE.