Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Natjecanje nije loše i donijelo je dosta zanimljivih utakmica, ali nekako mi izgleda da su prevelike turbulencije kod prelazaka u viši rang i ispadanja u niži rang. Mislim da bi realnije bilo da iz grupe D u grupu C ulaze 4 prvoplasirane ekipe, iz C u B tri ekipe, a iz B u A dvije ekipe. Za ulazak u viši rang, odnosno pobjednika LIge, igrala bi se četiri mini turnira prvoplasiranih, a posljednji u grupama bi na osnovu osvojenih bodova prelazili u niži rang.
ispravak :) ..tri mini turnira jer bi svi prvoplasirani iz D prešli u C :) pa nema potrebe razigravati.
Ovo natjecanje bi moglo postati velicantstveno ukoliko se dorade sadasnja pravila koja ne dozvoljavaju da pojedina liga doista i bude stvarna liga u kojoj je interakcija medju grupama pojedine lige veca, a sve kako bi doista 4 ponajbolja tima te lige na kraju i dospjela u zavrsnicu. Ovako, zasada izgleda da se radi o projektu koji sluzi samo kao surogat za prijateljske utakmice koje popunjavaju prazninu izmedju prvenstava i kvalifikacija, premda je ideja super i potencijal daleko veci!
Pa pisi UEFI, slaba fajda od klixa.
@Sezam Nemoj tako... ovo je jako popularan portal i netko ce valjda procitati i ovu moju konstruktivnu glupost. Drzi me za rijec, ovo natjecanje ima ogroman potencijal koji ce zasigurno s vremenom biti prepoznat i od UEFA-e jer mi je napetije i zanimljivije od samih prvenstava svijeta ili Europe. Europa se ujedinjuje na svim poljima, pa nemojmo uvijek biti na zacelju svih integrativnih procesa na ovom lijepom kontinentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako nejasno takmičenje
Nakon dva nula, vratiti se protiv Belgije... Respekt šiptari, pardon Švicarci
Mislis respekt Bosanci?! :)