Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela Bosna i Hercegovina država Srba, Hrvata, Bošnjaka, Jevreja, Roma, i ostalih :)
Sretno Bosni iz Zagreba....Mi odosmo u goste, a vi barem imate jedni druge....Sretno, da osiguramo direktan plasman!
ma ko sumnja u nase zmajeve i francuze ceka isto pozzz iz BRCKOG
svaka čast za komentar e kad bi se više međusobno poštovali bilo bi nešto od nas pa valjda će dobiti te Luksenburžane nisu oni neka sila Go BIH Go Serbija go Hrvatska
B.A.L.I.J.E I U.S.T.A.S.E PUSITE GA VECERAS ZAJEDNÒ !
Cuj \"kompleksasi\" Srbi. Hrvati i Srbi imaju valjda pravo da navijaju za koga hoce? Ja zemlje i g.o.v.a.n.a
Sranje tesko.
SRETNO ZMAJEVI
koji si ti paćenik i kompleksaš majko mila i draga
NAPRIJED !! SRBIJA GRCKA LUXENBURG
ajmo hrvati da povalimo grke i odosmo na euro :D
http://live-footballnow.blogspot.com/2011/10/bosnia-vs-luxembourg-live-streaming_05.html
Sta su se to kompleksasi Srbi dosli nesto provocirati. Veceras cemo razvaliti Luxembrug kao sto je Osmansko Carstvo Srbiju 1389 pa sve na kolac nabili poslije. Nemojte se Bosnjaci mnogo sikirati.Pravoslavlju se opasno drmaju pozicije na Balkanu: Bugarska gubi u mortalitetu svo svoje pravoslavno stanovnistvo i vec do 2025 turska manjina ce biti vecina i Turci ce preuzeti Bugarsku natalitetom.Albanci su im vec oteli Kosovo a sada se Albanska disperzija krece prema unutrasnjoj Srbiji, prema Zlatiboru, Bujanovcu, Presevu itd. Bosnjaci nikada nisu bili jaci u Sandzaku. Srbi godisnje gube po 35.000 stanovnika u bijeloj kugi a ta cifra ce u narednim godinama preci u 60.000. Kako oni budu gubili stanovnike tako ce i ovi iz genocidne tamo odlaziti i pokusati sacuvati Beograd od nas i Albanaca. Mi moramo praviti djecu i demografskom bombom istjerati ih iz nase zemlje i pridobiti Sandzak kao sto je Albanija otela Kosovo.U Makedoniji su isto Albanci uzeli dobar dio.Grcka je bankrotirala :)
pripadnik sam manjinskog naroda u BIH i svim srcem navijam za reprezentaciju a ovi primitivci sto su uvjek zivjeli u torovima nek se vrate u vukojebine iz kojih su dosli jer ocigledno nisu naucili zivjeti sa ljudima.sretno nam veceras.
A NAMA BARAZ JEEEE !!!!
Imam nekakav osjećaj da ćemo večeras kiksati zbog ovog potcjenjivanja, volio bih da pobjedimo ali ne znam imam feeling :(
A ne, uvjereni su u poraz!! hah