"Zmajevi" sretno!
0

Svi su putevi danas vodili u Zenicu

Piše: D. B.
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Utakmica na Bilinom polju između nogometnih selekcija BiH i Luksemburga će za koji čas početi. Na stadion su već izašli "Zmajevi" koje je pozdravilo oko 10.000 navijača.

Danas je u ovom gradu vladala dobra atmosfera koja je prenesena i na stadion, a saobraćajne gužve i kolone automobila koje su išle prema Zenici bilo je nemoguće zaobići.

Prema anketama koje smo proveli putem našeg portala i fan stranice na društvenoj mreži Facebook, mišljenje da će reprezentacija BiH u večerašnjoj utakmici protiv Luksemburga ostvariti pobjedu je ubjedljivo prevladalo.

Čitatelji portala Sarajevo-x.com i posjetioci pripadajuće stranice na Facebooku su velikom većinom uvjereni u pobjedu reprezentacije BiH nad Luksemburgom. Ovom pobjedom bi naša reprezentacija osigurala baraž za EURO 2012. Utakmica protiv Luksemburga je pretposljednja u kvalifikacijama.

U trenutku zbrajanja glasova obje ankete, čak 9.485 čitatelja smatra da će reprezentacija BiH zabilježiti pobjedu protiv Luksemburga na stadionu "Bilino Polje" u Zenici.

Opciju koja označava poraz naše reprezentacije je odabralo 1.006 čitatelja.

U neriješen ishod ove utakmice vjeruje 503 čitatelja.

Kako govore podaci anketa, velika većina čitatelja vjeruje u pobjedu naše reprezentacije i plasman u baraž.

Redakcija portala Sarajevo-x.com se pridružuje ovoj većini s nadom da će "Zmajevi" biti uspješni na putu ka Evropskom prvenstvu koje se igra 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

U anketi na našoj Facebook stranici možete učestvovati ovdje.