Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi idu napred, samo Bosnje unazad
@CibukiMujo, to je zbog bosanskih pravoslavaca i bosanskih katolika, onih sto siju na Romaniji i u Grudama, a dledaju pada li kisa u Kragujevcu ili iznad Sljemena.
manje dzamija, više dvorana i terena, pa ćete i vi nekad ostvariti nekakv uspjeh. ako ne u fudbalu možda u nekom manjem sportu
Pita uciteljica : Stipe za koji klub navijas? Stipe ce: A za koga cu za Ajduka naravno. A od europskih za kog navijas : a Stipe ce pa za Dinamo
A vi navijajte protiv Zrinje i Sirokog u Europi pa nemate za place😊
Mi neidemo naprjed mi preskacemo,cuj liga sampiona milioni,kome to treba.
Hoce li i hrvatski športski klub zrinjski dobiti injekciju
Kod nas bi se svakako dijelilo po nacinoalnom ključu + za one 'đe sam ja tu'! Zato nas nigdje i nema!
*nacionalnom...
Ako se izuzmu lige petice,mnoge guraju po jedan ili dva malo jača kluba i drže koeficijent lige.Onda im ostali klubovi automatski imaju lakši ždrijeb ili preskaču prvo i drugo pretkolo,pa onda evo tu su i ovi novci koji se daju i tako dalje.Mi dok ne budemo imali bar jedan klub koji je upola kao Dinamo i Zvezda,nemamo šta tražiti u evropi.
Ta George Rusel Gdje je ta Zvezd tad bila u to vrijeme.
Za Mis i Maus Mi smo ponosan narod koji je trebao nestati 92 godine a u borbi protiv agresora smo opstali.Zamisli 95 godine agesor je htio da digne Željin stadion i zrak ali zbog poštenih Srba ostao je stadion a Željo će u budućnosti kao i Sarajevo biti ravnopravan klub u Evropi kao drugi Balkanski klubovi.
A Bošnji je i treće pretkolo Lige Evrope veliki uspjeh.
Za Šovonistički Namaz Posrećilo se protiv Kopenhagena u penalima i nemoj se kiti tuđim perjem sad je tako i više nikad.
Od engleza igraju City Chelsea Tottenham i Liverpool, to jest 4 a ne kako ovdje pise 5 klubova.
To se i ja pitam, koliko znam im 4 najjače lige idu oi 4 kluba
Za capr Sad si uzdigao a zaboravio si koliko je igrača i navijača nekad igralo i navijalo za Zvezdu i Partizan iz Bosne i Hercegovine.
DA NIJE BOŠNJA ODNOSNO GOJAKA I HAJROVIĆA BILO BI VJEROJATNO DRUKČIJE ALI TO SU IGRAČI A NE PRIMITIVCI KOJI KOMENTARIŠU.