Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako budu imali njemacku izdrzljivost,englesku upornost i italijansku mudrost , mogu proci dalje. sve ostalo je put nazad.
reprezentacija bih mi je jako draga ali kad vidim onu bijelu zastavu sa ljiljanima odmah mi se zgadi jer mi imamo svoju varta zastavu
jabih 1000 ovih zastava dao za 6 ljiljana... ali Ljiljani nisu zastava države BiH - to je samo zastava Bošnjaka. plaha zastava- jedna od ukupno moje dvije zastave Da ne bude zabune jedna je zastava moje voljene zemlje Bosne i Hercegovine, a druga je zastava moga naroda ne boljeg ili lošijeg od drugih naroda, nego, kao što to opjeva "hvatski" pjesnik Musa Ćazim Ćatić " ...drugačijeg jer se sami sobom grijemo"
naravno da moze ali isto tako moze i izgubit od svakoga, logicno
Bit ce komedija kad ni grupu zmojevi ne prođu :D
Sto bi to bila komedija? I oni mnogo bolji nekada ne prodju grupu kao recimo Francuska u JAR. Al jedno je sigurno. Necemo popusiti 6-0 od Argentine kao srbija :)
Nema nikakve komedije da bude,ZMAJEVI su plasmanom na WM u Brazil ostvarili.ZMAJEVI su ponos drzave Bosne i Hercegovine.
Mislim da je to ipak malo pretjerano, jedna lasta ne čini proljeće. Volim ih najviše na svijetu, ali realno ne mogu pobijediti svakog na mundijalu
Ić, Ić, Ić Ibrahimović!!! Ljiljani/Zmajevi uz VAS i kad je najteže!!!
Don't worry too much, It can harm you, save your nerves. :)
Inat je cudo.
Svi mi to znamo, 'ta ce nam oni govoriti. Svedski mediji, ZDRAVO!
Ne "govore" oni vama, vec pisu svojim citateljima u Svedskoj.