Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovor nije bio a u to su se mogli uvjeriti svi koji su utakmicu gledali.Pojma ni nemate koji je to rivalitet izmedju Svedske i Danske! A to sto mnogi padaju na Italijanska sranja i konspiracije to je vec druga prica! S tim Italijani samo odvracaju paznu od njihove lose igre na EM. Prvo im smetala vrucina, pa Totiju smrde carape , pa malo pljuje ljude tamo na utakmici - pa daju pobjednicki gol u 94 minutu i sad se zale nesto. Italija je u zadnjih godina na Svjetskom i Evropskom prvenstvu dobila samo dvije utakmice. Pobjedili su samo Ekvador i juce Bugare. Zato nije ni cudno da im ide lose. Uostalom njihova liga ne bi ni za kite bila da im nije stranaca i najboljih igraca Evrope i svijeta koji igraju u njoj.
Ha, ha...danski golman igrao odbojke... jasta nego je namjestaljka!!! Italijani su igrali tuzno i slabasno. I to je to.
Ma sve se vraca sve se placa. Dobili su sto su zasluzili. A najbolja liga je Spanska, pa Engleska. Iako spanska prednjaci jer je tehnicki bolja, dok kod engleza to isto dolazi i ja mislim da ce ih stici. Italijani, od Helenija Herere isti fudbal igraju, i ni za cenat se nisu pomakli. Nama se taj fudbal guzicarski nesvidja. Slazem se cvrsta odbrana, ali onda se nezatvaras kad das jedan go i cuvas tu jadnu prednost. Dosta o njima. Moji favoriti su Cesi, Danci i Swedi, dobro Francusi su opasni ali jos nista nisu pokazali. Englezi mogu nesto, ali nemaju srca. Svim ljubiteljima bubamare pozdrav
ma jebem ja pola mame nekom ovdje,bilo kome,nema vweze
Ma, nek je 100 puta stela, ali drago mi je da se italijanima o glavu obio njihov supak od fudbala koji igraju. Nema akcija, bezveze Nesta nabije loptu i moli boga da ce je Vieri primiti i sam okrenuti trojicu-cetvoricu te zabiti neku frljoku. A onda zna se - valjanje, kukanje sudijama, clavni cattanachio... i tako do kraja. Jebo ligu u kojoj se Pipo Inzaghi smatra igracem.
Stela je bila i tu nema govora. A Tale koji su najveci cigani u Evropi su navikli na ovakav rasplet u zadnjem kolu. Steta, imaju potencijala ali im taj njihov ciganluk neda da igraju. Uostalom i narod im je kriv sto se nikad ne bune i ne trazi promjenu sistema. Nema tu promjene za dugo.
Doduse. ali meni se cisto ne svidja njihov nacin igranja(bunkeri i tako to). Meni se vise svidja otvorena napadacka igra i prema tom kriteriju ja ocjenjujem pojedine lige.
Možda sam ja malo subjektivan jer sam 15 godina živio u Italiji.Zar FIFA nije proglasila kao najjaču upravo njihovu ligu ( mislim na ovu godinu). Mislim da to nisu uradili samo zbog novca koji oni ulažu u fudbal već i zbog kvaliteta igre.Poštujem i tuđa mišljenja jer nekome se sviđa Engleska nekom Francuska. Stvar ličnog izbora.
Niko nije rekao da su Talijani losi, nego samo kazemo da ne znaju igrati. Daju jedan gol, pa onda iskopaju rovove oko svog sesnaesterca. tako su oduvijek igrali. Njihova liga se cijeni u svjetskim krugovima samo zato sto ulazu ogromne pare koje crpe od TV prava. a pazi... sta ima se ono dogodi prije 2 godine kada nisu bila otkuljena prava?ha?Sjebali se i pola klubova dovedeno na rub bankrota. Ma u Spanjolskoj, Francuskoj i Engleskoj se trenutno igra najbolji nogomet. budimo realni.
Istina je da se na ovom prvenstvu nisu pokazali,ali to ne znači da su tako loši kao što vi pričate.
Što većina kritikuje ITA kad je njihova liga i zvanično najjača u Evropi.Jeste da u njoj ima mnogo stranaca,ali isto tako i njihovi igrači igraju u njoj.Što se tiče Tottija jeste šupak zbog pljuvanja, ali isto tako ne možemo mu osporiti kvalitet,kao i većini ostalih igrača.
Ciao Italia, Dekadentan fudbal igrju decenijama , kad sam ih god gledao igrali su guzicarski, i to se vidilo na ovom prvenstvu nepali. Odigrali 50 min protiv Sveda i crkli, povukli se i primili go, tako i treba. Kad ste vi gledali Italijansku rep. da im igra tece, sve nesto iz prekida ili sta slucajno daju, kao sinoc protiv Bugarasa. I da je namjestena utakmica Swe-DE, neka je jer samo zbog onog smrada Tottia trebali su namjestiti, ali ja mislim da nije namjestena, jer zar je cilj Danaca da igraju protiv dobri Ceha. Iako ja mislim da ce ih Danci da dobiju. Znam sta mislite ali to je samo moja prognoza. Jos malo o Talijanskim smradovima, sminka prava jedini nesto sto se trudio je Zambrota, ovi ostali uzas. Tako da Bufon ti i dalje govori da ce Danci i Swedi namjestiti tekmu. Sretno Cesi, Danci i Swe. Samo jos da svabe ispadnu, bice mi lakse
A TI "B" nemoj da ti BBBUUUUUU BUDE!
Ti danac prvo se doškoluj da naučiš pisati pa onda nešto pričaj.Dabogda i DK i SWE ispali.Pričaju o nekom poštenju i jedni i drugi a utakmica očigledno namještena. VIVA ITALIA !!!
nemojte da danski u svedsku kritikujete ------oni su dosta nas izbjeglici primili i pomogli....viva DK and SWE