Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac kafanski covjek,majka bila cistacica i jos uz to se razveli.ostatak porodice isto u problemima.borio se sam protiv svih..protiv diskriminacije stranaca koja je i te kako prisutna na zapadu,protiv menadzera prevaranata,protiv saigraca i trenera,protiv sudija.....
Bosnafor.. Ne lsiri lazi. Zlatan je je vise na muslimansku stranu a to je impokazao kad se njegov brat pokopao na muslimanski nacin a ne katolocki. Svoju mamau nikad ne spominje vec samo oca Sefika.
@Dino Z Zlatan se deklarirao kao katolik, tek toliko.. inace meni je svejedno sto je on kad ionako nije naš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
originalan, ostvaren i uspješan čovjek sa stavom!
Zlatan Ibrahimovic je jedino i iskljucivo svedanin i to je sam rekao i to vrlo jasno, kao sto i inace prica! Zlajo nema veze niti sa hrvatskom niti sa bosnom, niti zivi tu, niti ima drzavljanstvo, niti se tako izjasnjava, niti prica jezik (ma mislim nesto sitno natuca), niti mu sinovi imaju nasa imena, niti dolazi ovdje, niti ista! Jedina veza s hrvatskom mu je ime zlatan i katolicka vjera, a s bosnom prezime ibrahimovic i to sto tu i tamo pokloni par dresova i lopti!
Zlatan Ibrahimovic je, zahvaljujuci raskosnom talentu i egzibicionizmu u njegovoj igri jedan od rjedjih dragulja svjatskog fudbala. I vrlo interesantna, nesvakidasnja, ali inspirativna fudbalska prica. Sramota je da fudbaler njegovih kvaliteta nikad nije izabran za najboljeg fudbalera svijeta, niti u uzu konkurenciju. Cak ni Evrope! Zlatanova autobiografska knjiga "Ja Zlatan" je itekako vrijedna citanja. Preporucujem.
Vrijednosti i znacaj svake njegove izjave iznešena je u njegovoj knjizi. Dokaz tome je rad,red,trud,zagalnje,želja i motiv da bude najbolji !!!
Tipičan Marvelov anti-heroj.
Zlatanov dribling: "Ja krenuh desno, pođe i on desno, ja lijevo, i on lijevo, ja opet desno, on ode po kobasicu..."
Ibra dodje u Malmö i onuda, oko onih zgrada, sa djecom lopte na male razbaci. :)
...šta je čovjek bez stava......nula....... Ibra je kralj u svakom pogledu 😉
Jedan je Ibraga
ma legenda, treba ti po' sata da pročitaš sve tetovaže na njemu.
Bojanke Zlatan uvest za predškolski uzrast, i lektiru Zlatan za osnovce i srenjoškolce i neke fakultete kao stručnu literaturu. Sadržaj je samo tri Zlatanove slike torza.
Ibrakadabra!
Aj ba ne serite.